boon-sportoldal

2011.06.04. 21:12

Bükkzsércen nyert az Emőd

<div>Labdarúgó megyei II. osztály, Közép csoport, 29. forduló</div> <div>&nbsp;</div>


Tiszakeszi – Nyírjes-Szirma 2-1 (1-1)

Tiszakeszi, 100 néző. V.: Tóth II T.

 

Tiszakeszi: Bordás – M. Varga, Molnár, Bartók, Ládi (Perge), Nagy S., Kerekes, Borza, Sepsi (Kopasz), Kiss, Rontó (Nagy M.). Edző: Molnár János.

Nyírjes-Szirma: Takács – Beregszászi, Tóth, Makkai, Varga, Jakab, Kállai (Borbély), Farkas, Mató, Madaras, Orosz (Havasi). Edző: Jakó Imre.

G.: Rontó, Sepsi, ill. Farkas.

Jók: az egész csapat, ill. mindenki. Ifi: 2-1.

 

Molnár János: – Egy jól játszó csapat ellen megérdemelten sikerült itthon tartani a három pontot a második félidei teljesítményünk alapján.

Jakó Imre: – A hazai csapat 2-1-es vezetésnél otthon időt húz ellenünk. A félidőben azt hallani a hazaiaktól, hogy ez a Szirma kiesőhelyen áll? Szerintem csak mi nem hittük el, hogy jó csapat ez és nem itt a helye a tabellán.   

 


Bogács – Mezőkeresztes 1-2 (0-0)

Bogács, 200 néző. V.: Tóth T.

 

Bogács: Bencsik – Derda, Béres, Huszár, Dudás, Fehér, Somogyi, Nyeste, Nagygyörgy, Kovács (Pál), Bálint (Tóth). Játékosedző: Bencsik Balázs.

Mezőkeresztes: Batári – Kaló, Hunyadi, Boros, Konkoly, Lengyel, Fazekas, Baba, Ficsor, Nagy (Gór), Tarnóczi. Edző: Szűcs Géza.

G.: Somogyi, ill. Ficsor, Tarnóczi.

Jók: senki, ill. az egész csapat. Ifi: 6-1.

 

Bencsik Balázs: – A sokadik mérkőzésen nem tudtuk a mezőnyfölényünket gólokra, győzelemre váltani. Sajnálom, hogy vereséggel búcsúztunk a hazai közönségtől.

Szűcs Géza: – Óriási melegben nagy küzdelem alakult ki. A kontráink ültek, de kellett egy kis szerencse is a győzelemhez.

 


Bükkzsérc – Emőd 3-4 (2-2)

Bükkzsérc, 75 néző. V.: Jakkel.

 

Bükkzsérc: Balogh – Lénárt, Lovász, Oborzil, Kriston K., Szemán P., Rémiás, Tóth (Kriston B.), Mikita, Murányi, Hák. Edző: Kovács József.

Emőd: Schmidt – Kiss, Sukály, dr. Török, Rémiás, Veres, Vass, Görzsöny (Kazár), Sebők, Ivánkai, Valóczki. Edző: Szepesi Zsolt.

G.: Mikita, Szemán P., dr. Török (öngól), ill. Veres, Ivánkai, Vass, Valóczki.

Jók: Balogh, Oborzil, Rémiás, Mikita, ill. az egész csapat. Ifi: 1-5.

 

Kovács József: – Kár, hogy megszakadt a tavaszi kiváló szereplésünk, gratulálok a játékosok sportszerű hozzáállásához. Kitűnő játékvezetés!

Szepesi Zsolt: – Pokol és mennyország... Színvonalas, közönségszolgáltató első félidő után, a másodikra már rányomta bélyegét a meleg. Gratulálok a hazai csapat tavaszi teljesítményéhez. 

 


Tiszapalkonya – Sajószöged 0-4 (0-2)

Tiszapalkonya, 100 néző. V.: Zám.

 

Tiszapalkonya: Serki – Stegerán (Karócz), Mészáros, Bojkó, Molnár, Bakó, Kovács, Gellérfi (Nyitrai), Kiss Krisztián (Kiss R.), Visegrádi (Aranyász), Kiss Kálmán. Edző: Pap Zsolt.

Sajószöged: Migyu – Kondor, Vass, Stefán, Sztrakon, Ládi (Györki), Gulyás, Kovács, Nagy, Katona, Rakaczki (Bajzáth). Szakmai vezető: Ládi Balázs.

G.: Ládi, Bajzáth, Nagy, Stegerán (öngól).

Jók: senki, ill. az egész csapat. Ifi: 0-3.

 

Szemerczki János: – Szégyen! Sok szépet és jót akartam mondani, de ez a játék kiábrádítóra sikerült.

Ládi Balázs: – A mérkőzésen végig érezhető volt, hogy kinek a háza ég. Mind akaratban, mind játékban végig ellenfelünk fölé kerekedtünk a sportszerű mérkőzésen.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!