boon-sportoldal

2011.05.11. 16:11

Terepduatlon, 5próbás pontokért

<p>A IV. Bükkszentkereszti Terepduatlon versenyt május 15-én, vasárnap rendezi meg a Bükkszentkereszti Sí és Szabadidősport Egyesület.</p>

A helyi Lapka-sportpályán kijelölt versenyközpontban 10.30-kor az ovis-futás résztvevői rajtolnak először, majd 11-12.30 óra között folyamatos lesz a nyolc egyéni és váltó kategóriába sorolt terepduatlonosok  indítása. Nevezés a helyszínen. Indulni csak megfelelő műszaki állapotban lévő hegyikerékpárral lehet. Fejvédő használata kötelező!
 A két terepfutás között egy terepkerékpározásból álló viadal fővédnöke: Jámbor Flórián, Bükkszentkereszt polgármestere, míg a védnökséget Telekes Józsefné, a helyi általános iskola igazgatója és Telekes Antalné, a helyi Szlovák Kisebbségi Önkormányzat elnöke vállalta el.
Minden induló emblémázott bögrét kap ajándékba. A beérkezőket Gyuri bácsi, „a bükki füvesember” teájával várják a célban. Kategóriánként az első helyezettek kupát, a  további dobogósok érmet és oklevelet kapnak.
 Az eseményen résztvevők az „EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012” elnevezésű szabadidősport sorozat rendezőinél 1 és 2 pontot igazoltathatnak le (www.otproba.hu).
Bővebb információt kérni Magyar Károly főrendezőtől lehet a 06/30-466-5607-es telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail címen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!