boon-sportoldal

2011.04.28. 10:15

Majálisokon az Ázsia Túra csapata

<p>Kecskeméted, Debrecenben és Dömösödön is találkozhattok a csapattal.</p>

Minden évben különböző rendezvények, rendezvénysorozatok veszik kezdetét hazánkban május elsején. AZ ÁZSIA TÚRA csapata is ezeken a rendezvényeken tölti a hétvégét. A cikk folytatásában minden kedves érdeklődő megtudhatja hogy kis hazánkban merre találkozhat velünk.

Ebben az évben a driftesek tradícionálisan Kecskeméten tartják a DRIFTMAJÁLISUKAT, ahol az ÁZSIA-TÚRA csapata is jelen lesz, a helyszínen lehet informálódni, nevezni a 2011-es Ázsia Túrára. A Rendezvény hivatalos weboldala itt tekinthető meg.

Mint ahogyan már cikkünk elején említettük országosan, tehát Május 1.-én Debrecenben is jelen lesz csapatunk, ahol az aero piknik keretein belül imerkedhetnek az érdeklődők az ÁZSIA TÚRÁVAL.  Rendezvény weboldalaitt tekinthető meg.


Természetesen a sport sem elhanyagolható tényező, így Az ÁZSIA TÚRA csapata Dömsödön, az amatőrautocross bajnokság nyitófutamán is jelen lesz, ahol a technikai mentést fogják biztosítani, miközben Kőváry Barna gondoskodik a jó hangulatról. Az egész napos versengésről weboldalunk élőben beszámol egy élő vidóközvetítés formájában.  A rendezvény weboldala itt tekinthető meg.

A nagy, közel 11 000 km-es túrával kapcsolatban ITT lehet több információhoz jutni.

Az évközbeni ÁZSAI SERIES futamokkal kapcsolatban bövebb információ ITT.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!