boon-sportoldal

2010.11.12. 15:37

KBSC: Győzelemmel búcsúznának a közönségüktől

<p>A Kazincbarcikai SC szombaton kora délután a Debrecen tarcsit fogadja.</p>

– A múlt héten harcos, küzdelmes meccset játszottunk a Bőcs ellen, a második félidőben viszonylag jó futballt nyújtottunk, sok helyzetet alakítottunk ki – Mondta Kádár Zsolt, a KBSC trénere. – Ugyan a 94. percben egyenlítettünk, ám megérdemelten. Idei utolsó hazai meccsünkön szeretném, ha a csapat ezt a második félidei teljesítményt tudná hozni, és győzelemmel búcsúznánk közönségünktől. A DEAC abból a szempontból érdekes, hogy nem tudom, miért van ennek a csapatnak ilyen kevés pontja... A tavalyi szezonhoz képest ugyanis ekkorát nem romolhattak, igaz, sok mecscsen nem volt szerencséjük. Egy fociztni tudó és akaró, valamint technikás futballistákkal rendelkező ellenféllel mérkőzünk, keményen kell majd dolgoznunk, ha nyerni akarunk.

A Barcikában  Bányai sérült, de Kiss M., Zimányi, Borbély, és Fehér is ilyen-olyan apró problémával küzdött a héten. Rajtuk kívül Sebőkkel sem számolhat Kádár Zsolt, miután a védő múlt heti kiállításának három mérkőzéses eltiltás lett a „jutalma".

A pályán

Kazincbarcikai SC – Debreceni VSC tartalék-DEAC (szombat, 13.30)

A Kazincbarcikai SC várható kezdőcsapata: Botló (Kiss M.) – Vadász, Nagy T., Kovács R., Tátrai – Kerékgyártó, Fehér, Kovács P., Borbély – Stevica, Binder (Zimányi).

Az edző tippje: 2-0.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!