boon-sportoldal

2010.09.17. 21:46

Iszapbirkózás lesz Kazincbarcikán?

<p>Az NB II. 6 fordulójában megyei rangadót is játszik szombaton a Kazincbarcika és a Mezőkövesd, s ennek érdekessége, hogy mindkét szakvezető győzelmet vár csapatától.</p>

– Az elmúlt héten elfogadható teljesítményt nyújtottunk Hajdúböszörményben – állapította meg Kádár Zsolt, a barcikaiak trénere. – Igyekezetünknek pontszerzés lett a gyümölcse. A kövesdiek elleni találkozó egyfajta presztizs: hasonló felfogású csapatok mérik össze tudásukat, a játékosok jól ismerik egymást. A jobb mentális állapot és az egyéni felvillanások dönthetik el a meccset. Az biztos, hogy „fiaim” az utolsó pillanatig hajtani fognak, ugyanis három pont megszerzésével számolunk.

Újság még a sárga-kékek háza táján, hogy október 24- én, vasárnap 14 óra 30 perctől jótékony célú mérkőzésen lépnek közönségük elé. Ellenfelük az NB I-es Videoton lesz, a teljes bevételt pedig a jégverés által sújtott Bánréve kapja – ahonnan Elek Ákos, a fehérváriak válogatott labdarúgója származik.

 

A „matyóegyüttes” vezető edzője, kollégájához hasonlóan, optimistán tekint a 90 perc elé:

– Egész héten mindenhol esett az eső, így mély talajra és iszapbirkózásra számítok – kalkulált Huszák Géza. – Kazincbarcikán kell visszahoznunk az MTK ellen elhullajtott pontokat, a kék-fehérek ellen állt nekünk a zászló, de balszerencsénk volt, a fővárosiak pedig egy talált góllal győztek. Hiába, a focihoz szerencse is kell – és a szerencse pedig forgandó, most mellénk állhat Fortuna. Nekünk idegenben általában megy a játék, és ha kidolgozott helyzeteinket végre kihasználjuk, akkor emlékezetes estét szerzünk magunknak.


 A pályán

Kazincbarcikai SC – Mezőkövesd- Zsóry (szombat, 16.00)

A KBSC várható együttese: Kiss M. – Vadász, Nagy T., Kovács R., Sebők – Kerékgyártó, Borbély, Fehér, Horváth B. – Kovács P., Odrobéna.
Az edző tippje:
1-0.

A Mezőkövesdi SE tervezett csapata: Szántai – Robson, Vámosi, Elek, Éles – Bene, Kaszás, Lakatos, Sivák – Szabó V., Husaník.
Az edző tippje: 0-1.


 

 

A Fortunában is bíznak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!