boon-sportoldal

2010.09.24. 15:01

Csúcsmérkőzést játszanak Diósgyőrben

<p>Diósgyőrben játsszák a labdarúgó NB II Keleti csoport hétvégi fordulójának csúcsmeccsét.</p>

A labdarúgó NB II Keleti csoport 7. fordulójának a mérkőzéseit rendezik meg ezen a hét végén. A nem titkoltan az élvonalba visszajutásra áhítozó DVTK az ugyancsak az NB I-be visszavágyó, Nyíregyháza SFC gárdáját fogadja. A két csapat összecsapása – legyen szó, akár másodosztályú, akár a legjobbak közötti párharcról – különleges atmoszférájú, szurkolói szempontból mindig kiemelt figyelemmel kísért. S bár a két csapat között jelenleg 4 pont különbség van, egy esetleges győzelem után a Diósgyőr ott liheghetne a jelenlegi listavezető, a Magyar Kupából hét közben elbúcsúzott nyírségiek tarkóján.

"Csatadalt" is tanultak

– Az látszik, hogy ellenfelünknek fontosabb a bajnokság, hiszen a kupában a peremembereiket szerepeltették, a legjobbjaik pedig pihentek, de nekünk nem velük, hanem saját magunkkal kell foglalkozni elsősorban, túl azon, hogy a lehető legtöbbet igyekeztünk megtudni róluk, és ebben segített szakmai igazgatónk, Szentes Lázár is, aki az előző szezonban Nyíregyházán dolgozott – mondta Benczés Miklós, a DVTKszakvezetője. – Az biztos, hogy ez nem egy meccs lesz a sok közül, hanem a meccs lesz, ezt tudják a szurkolóink, tudom én is, és a játékosaim is, akik közül az újak a régiektől, a csütörtöki edzésen egy az ellenféllel kapcsolatos ,,csatadalt" tanulhattak meg. Ami a keretünket illeti: a múlt heti  kezdőcsapat valószínűleg nem fog változni, igazából gondot ezen a héten csak Horváth G. betegsége és Lippai sérülése okozott. Nyerni akarunk, és azzal lehetünk jobbak, hogy a közönség támogatását élvezve a lelátóról olyan mérvű támogatást, olyan pluszt kapunk, amiben az ellenfélnek nem lesz része. De keményen kell dolgoznunk nekünk is a pályán azért, hogy lázba hozzuk a publikumot, akarati tényezőkben felül kell kerekednünk.


A pályán

Diósgyőri VTK – Nyíregyháza SFC (szombat, 16.00)

A DVTK várható összeállítása: Rados – Rakovic, Gal, Budovinszky, Gohér – Dobos, Abdouraman, Lippai, Halgas – Roszel, Menougong.
Az edző tippje: 2-0.


Kapcsolódó cikkek:

Csak a jegyár szempontjából nem kiemelt

boon | 2010.09.23 19:27
A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 7. fordulójában szombaton 16 órától a Diósgyőri VTK együttese a Nyíregyháza SFC csapatát fogadja, és úgy tűnik, hogy nem éhes katonákkal szállnak harcba a hazaiak, ugyanis portálunk információja szerint – amelyet érdeklődésünkre a diósgyőri klub vezetése megerősített – a játékosok prémiumának kifizetéseire került sor szerdán és csütörtökön.

Diósgyőri presztizsderbi

kelet | 2010.09.24 12:56
A Szpari győzni megy a szomszédvári rangadóra.

Vonatozó Szpari-drukkerek

kelet | 2010.09.23 12:23
A szombati, diósgyőri meccsel kapcsolatosan a Szpari szurkolók a következőt hírt jutatták el Szabolcs Online szerkesztőségébe.

Hozzállásból elégtelen!

kelet | 2010.09.23 11:58
Hétfőn kapják meg büntetésüket a Szpari kupán vágott játékosai.

Könyv a 100 éves DVTK-ról

boon | 2010.09.23 07:15
DVTK Centenárium címmel megjelent könyv "megmutatóját" szerdán tartották a diósgyőri klubházban.

Megdolgoznának a sikerért a kövesdiek

eszak | 2010.09.24 14:53
A Hajdúböszörmény gárdáját látja vendégül a Huszák-legénység vasárnap délután

Pontokat várnak a barcikaiak

eszak | 2010.09.24 14:47
Szombaton Cegléden vendégszerepel a Kazincbarcikai SC labdarúgócsapata.

"Pontosan" térne haza a Bőcs Újpestről

eszak | 2010.09.24 14:44
Az Újpest tartalék csapatának a vendége lesz a Bőcs KSC vasárnap.

// <![CDATA[

</script>

<hr />

</div>

</div>

</div>

</div>

// ]]>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!