boon-sportoldal

2010.07.09. 15:40

Partvonal: Politikusok mentek jégre

<p><em>Érdekes pengeváltásnak lehettek szem és fültanúi azok, akik szerdán este a miskolci jégcsarnokban részt vettek a helyi ob I-es hokicsapat tájékoztatóján</em>. <strong>Molnár István jegyzete.</strong></p>

Az elnök, Egri István szakmázott, terveket vázolt, neveket sorolt, a neki balján ülő Orosz Lajos „sportos” alpolgármester pedig az őszinte korongosokról beszélt, és arról, hogy a jelenlegi költségvetésből nagyobb támogatást nem tud a város biztosítani a klubnak. Felhívta a figyelmet a közoktatás területein lévő lehetőségekre (is) – amiből profitálhatnak a hokisok – és felkérte az elnök jobbján ülő dr. Zsiga Marcellt, a terület friss országgyűlési képviselőjét a közös munkára, a szponzorkeresésre. Utóbbinak nem volt új a környezet, hiszen korábban maga is terelte a pakkot, így talán nem meglepő, hogy a programjában lévő korongos akadémiát szeretné megvalósítani. A fiatal politikus – miközben úgy vélte: az eddigi problémákért azok a felelősek, akik hatalmon vannak – felhozta az új kormányzat lépését (öt kiemelt sportág, adóalap csökkentés), no meg azt: egy napja a héten a jégkorongé, a tárgyalásoké lesz. Állítása szerint ez később majd bevasalható rajta. Majd az eredmények beszélni fognak – akárcsak a jégen.

- Molnár István -


Politikus bodicsek az MJJSE sajtótájékoztatóján

boon | 2010.07.09 08:13
Egy kis politika (és bodicsek) is fűszerezte a Miskolci Jegesmedvék hokicsapatának szerda esti sajtótájékoztatóját: Orosz Lajos vs Zsiga Marcell.

Robert Dever az MJJSE új szakvezetője

eszak | 2010.07.07 20:43
A kanadai szakemberrel már a tavasszal elbeszélgetett a klub elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!