boon-sportoldal

2010.06.27. 19:54

Az időjárással is „játszottak” a tenisz Fux Kupán

<p>Esőszüneteket kellett tartani az egyetemi sporttelepen rendezett kétnapos tornán.</p>

A veterán versenyre az ország szinte minden részéből érkeztek nevezők Miskolcra, sőt külföldről is szép számmal akadtak jelentkezők. Egy kivételével minden adott volt a sikerhez: a tizennégy pályát jól előkészítették, a küzdőtérre lépők pedig – különösen az idősebbek – humoros megjegyzésekkel is szórakoztatták a mezőnyt. Azok vitték a prímet, akik évtizedek óta szorgos szereplői a szenior tornáknak, de a lelkes amatőröknek sem volt okuk a szégyenkezésre.

 

A szervezők sokat tettek azért, hogy szombaton és vasárnap mindenki jól érezze magát, arról igazán nem tehetnek, hogy az égiek közbeszóltak, emiatt több órás esőszünetet rendeltek el – ilyen persze a nem hivatalos világbajnokságon, Wimbledonban is gyakran előfordul. Salakra léptek orvosok és ügyvédek, bankárok és vállalkozók, tanárok és kereskedők, sőt ott volt Tornyi Barnabás, a DVTK labdarúgóinak volt vezető edzője is. Vasárnap este tartották az eredményhirdetést, amelyen „serlegeső” hullt: szinte mindenkinek jutott egy-egy trófea.

 A különböző számok miskolci győztesei:

Férfiak: Klucs László, Szűcs Lajos, Feke Mihály, Vucskó Sándor, Kunsági Károly, Csorba Zoltán, Nagy Dezső, Dobozy Zsolt.

Nők: Szűcs Ibolya, Bánkuti Anikó, Szűcs Mária, Ballabán Péterné.

A díjakat dr. Barkóczi István, a Fux Zrt. vezérigazgatója adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!