boon-sportoldal

2010.05.12. 20:02

Ötöt lőtt a Kazincbarcika

<p>A hét végén elmaradt a KBSC-Baktalórántháza mérkőzés a labdarúgó NB II-ben, amit szerdán pótoltak a felek.</p>

Kazincbarcikai SC – Baktalórántháza 5-0 (1-0)
Kazincbarcika, 400 néző. V.: Alkuwarii (katari).

Kazincbarikai SC: Somodi – Vadász, Bányai, Kovács R., Sebők (Lipusz, 69.) – Obrobéna, Fehér (Engi, 78.), Ebala, Nagy T. – Stevica, Szilágyi (Binder, 72.). Edző: Kócsi József.
Baktalórántháza: Nagy Z. – Lévai (Kiss R., 78.), Márkus Gy., Geda, Bodnár J. – Szenes, Nagy D., Kozma J., Zámbori – Török I., Tolnai. Játékos-klubmendzser: Illés László.

28. perc: Fehér jobb oldali szabadrúgását kifejelték a szabolcsi védők, de a bal oldalról Sebők egyből visszaívelte a labdát, a berobbanó Szilágyi pedig kapásból, 8 méterről a léc alá lőtt, 1-0.
60. perc: Odrobéna
18 méterről végezhetett el szabadrúgást. A barcikai játékos nagy erővel küldte a labdát a léc alá, 2-0.
68. perc: Szilágyi kapott pontos labdát a leshatáron, amit egy az egyben vezethetett a baktai kapusra. Begyalogolt a 16-oson belülre, majd higgadtan a jobb alsó sarokba helyzett, 3-0.
82. perc: Lipusz magasan ívelte középre a labdát a jobb oldalról, szabadrúgásból, amelyre Odrobéna emelkedett a legmagasabban és senkitől sem zavartatva a bal alsó sarokba bólintott, 4-0.
89. perc:
Egy háromszögezés után Lipusz tört be a büntetőterületen belülre és nagy erővel lőtt a kapu felső részébe, 5-0.

Jók: Stevica, Odrobéna, Szilágyi, Vadász, ill. Bodnár, Kozma.

Kócsi József: – Gratulálok a csapatnak, mert ezen a nehéz talajú pályán folyamatos játékkal sikerült felőrölni a masszívan védekező ellenfelet. A második félidőben több tetszetős támadást vezettünk, amiket szép gólokkal tudtunk befejezni, így megérdemelt győzelmet arattunk.
Illés László: – A sikert jobban akaró csapat nyerte meg ezt a mérkőzést teljesen megérdemelten. A sok sérültünk miatt most csak ennyire futotta az erőnkből.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!