boon-sportoldal

2010.05.25. 20:46

"Quad vadis"

<p>Ózd - Bugyi és Kecel tán Ózdon is magabiztosan versenyzett Kazár Miklós, a FULL-Gas Racing Team quadosa és két második helyével megerősítette vezető pozícióját a hétvégén a Short Quad Országos Bajnokságban.</p>

"Nem volt semmi gondom, könnyű volt átállni a Salgó rali hat gyorsaságija után az Ózdi Városi Stadionban megrendezett quad meccsre! Ugye a keceli viadal két hete volt és azóta majd nem két hétig esett az eső." - jelentette ki a többszörös magyar bajnok quad versenyző, a miskolci Kazár Miklós. "Egyszóval nem csak én, hanem a mezőny többi tagja sem tudott a motorral tréningezni. Sajnos rendkívül rossz minőségű volt az ózdi ovál talaja, már-már néha életveszélyesnek éreztem. Kibírtam, kibírtuk... Az első futamban a második helyen végeztem Gyurján Pista mögött, megelőzve Kunkli Tivadart és Benes Lacit. Mivel a prológ elhúzódott, így a második összecsapásra már sötétben mentünk ki versenyezni, ahol leginkább arra figyeltem, hogy fel ne boruljak. Mivel az ilyen jellegű pályákon nem lehet igazándiból előzni, így muszáj volt nagyon észnél lenni, hogy legalább a pozíciót megtartva érjek célba, és lehetőség szerint semmiképpen se nullázzak. A második futamban már lehetett a nyomvályúból kilépve, egy picit szélesebben fordulni, és meg lett ekkor is az ezüstöt ér hely. Örülök, hogy végül megnyertem a versenyt és megerősítettem vezető helyemet a bajnokságban. Szombaton a díjkiosztó után még a kedvem is jobb lett!"

TERVEZETT VERSENYNAPTÁR (HUNGARIAN SHORT TRACK QUAD)

04.10.: Bugyi
05.08.: Kecel
05.21.: Ózd
06.26.: Nagykanizsa
07.10.: ?
09.05.: ?
10.16.: Pannonhalma

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!