boon-sportoldal

2010.05.03. 19:45

Nem haragszik Malinauskas

<p>Mindaugas Malinauskas a zalaegerszegi összecsapás 78. percében ütközött a hazaiak csatárával, Prince Rajcomarral, pontosabban annak térdével – s nem tudta tovább folytatni a mérkőzést.</p>

Miután a piros-fehérek ekkor már nem cserélhettek, így Zoran Supic húzott kapusmezt és állt a gólvonalra. A litván hálóőr vasárnap még a zalai megyeszékhelyen maradt, ahol a kórházban megvizsgálták (CT, röntgen), az eredmény: darabos arc-koponya csonttörés. Hétfőn aztán útra kelt a közönség (egyik) kedvence, mégpedig a ZTE trénerével, az Ózdra tartó Csank Jánossal, akitől a Hatvanig autózó Horváth Ferenc utánpótlás technikai vezető „vette át” a miskolciak futballistáját.

Egy hónap kihagyás

A klub alkalmazottai délután fél 4 tájban érkeztek a megyei kórházba, ám mielőtt a fül-orr-gége osztályon elkezdődött volna a vizsgálat, a bejárat előtt röviden beszélgettünk „Malinával”.

– Nem sokat aludtam vasárnap este, nem éreztem jól magam – vágott bele a Diósgyőr kapusa. – Az ütközés után nagyon fájt a fejem, forgott velem a világ és még most is érzek némi fájdalmat. Haragszom-e a hazaiak labdarúgójára? Nem. Ez foci, amiben ilyen is megtörténhet, benne van. Az orvos szerint hozzávetőlegesen egy hónapot kell kihagynom, vagyis úgy néz ki, hogy nekem véget ért a bajnokság. Ami pozitívum, hogy nem fél évről, egy évről van szó... Szerdán szeretnék ott lenni a stadionban és szurkolni a csapatnak. Nem tudom, ki  fog a kapuba állni, Ivánt én jó kapusnak tartom, Tamás egy fiatal játékos, még sok-sok edzésre van szüksége.

Amikor elmondtuk Malinauskasnak, hogy a klub honlapján számtalan szurkoló kíván neki gyógyulást, pusztán annyit válaszolt: „Nagyon köszönöm mindenkinek, jól esik...”


Újoncavatás szerdán: Giák vagy Rados
boon | 2010.05.03 14:46
Az elsőszámú kapus, Mindaugas Malinauskas sajnálatos zalaegerszegi sérülése miatt szerdán újonc hálóőrt vet be a DVTK. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!