boon-sportoldal

2010.03.16. 13:31

Játszhatnak-e a győri kölcsönjátékosok?

<p>A bajnokságban idén még nyeretlen Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata a soron következő meccsét március 20-án, szombaton 16 órától játssza, hazai környezetben.</p>

A 19. forduló keretében a Győri ETO FC együttese látogat Diósgyőrbe. Az a csapat, amelyből a télen négy labdarúgó érkezett Diósgyőrbe, egyaránt fél évre, kölcsönbe. A DVTK sportigazgatójától, Tóth Lászlótól azt kérdeztük, hogy a győri különítmény, a két csatár, Bajzát Péter, Bojan Brnovic, és a két védő, Zoran Supic és Zámbó Bence pályára lépésének van-e adminisztratív akadálya.

– A kölcsönadási szerződések egyikében sem szerepel olyan pont, kisbetűs rész, ami megtiltaná, hogy pályára lépjenek az anyaklubjuk ellen – mondta Tóth László. – Kétségtelen, hogy van rá példa, hogy a kölcsönadó csak olyan kikötéssel adja kölcsön a játékosát, hogy ellene nem szerepeltethető, de esetünkben ilyenről szó sincs. Csak a DVTK vezetőedzőjének döntésén múlik, hogy pályára lép-e a Bajzát, Brnovic, Supic és Zámbó négyes a Győr ellen is.


// <![CDATA[

</script>

<p> </p>

<hr />

// ]]>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!