boon-sportoldal

2010.02.25. 21:04

Húsz perc helytállás

<p>Az egy héttel ezelőttihez hasonlóan ezúttal is ötgólos vereséget szenvedett az Ózd VSE a futsal Magyar-kupában.</p>

A negyeddöntő visszavágóján a bajnoki címvédő, Mezei-Vill Berettóújfalu 7-2-es győzelemmel zárta a mérkőzést az ózdi sportcsarnokban. Az NB II-ben listavezető borsodiak az első félidőben tudták megnehezíteni a számos válogatottal felálló vendégek dolgát. A legjobb négy közé a Mezei-Vill jutott kettős győzelemmel, 16-6-os gólkülönbséggel.

Futsal Magyar-kupa, Negyeddöntő, visszavágó

Ózd VSE – Mezei-Vill Berettóújfalu 2-7 (2-2)
Ózd, 300 néző. V.: Berta, Kónya.

Ózd VSE: Venczel – Juhász, Tóth K., Monyók, Oltyán. Csere: Füleki, Szakács, Sápi. Edző: Féder József. Mezei-Vill Berettyóújfalu: Tihanyi – Trencsényi, Lovas, Tamás, Angyalos. Csere: Safar, Michel, Leonardo, Victor, Nagy I., Fekete, Kolompár. Edző: Szitkó Róbert.

G.: Oltyán, Füleki, ill. Safar (2), Trencsényi, Angyalos, Victor, Nagy I., Michel.

Féder József: - Az első húsz percben remek teljesítményt nyújtottunk, a második félidőre elfogytunk, a kiváló ellenfél pedig gólokkal büntetett. Nagy élmény volt, egy ilyen remek csapat ellen játszani.
Szitkó Róbert: - Nem vettük kellő komolysággal a mérkőzés első felét. Szimpatikusan játszott az Ózd, az élvonal második felében is meg tudnák állni a helyüket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!