boon-sportoldal

2010.01.27. 20:31

Bori a Ferencvárosnál folytatja

<p>Az MTK-s labdarúgó nem érkezik Diósgyőrbe, de Sadjot már várják.</p>

A szezon végéig kölcsönben a Ferencváros labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Bori Gábor, az MTK középpályása, akit korábban a Diósgyőri VTK-val is hírbe hoztak. A fővárosi klub hivatalos honlapjának szerdai közleménye szerint a 26 esztendős játékos – aki korábban az Újpest FC-nél is szerepelt kölcsönben – csütörtökön esik át a kötelező orvosi vizsgálaton, majd pénteken Máltára utazik, s csatlakozik a szigetországban edzőtáborozó gárdához. Berki Krisztián, az FTC vezérigazgatója és Domonyai László, az MTK klubigazgatója csütörtökön állapodik meg a szerződés részleteiről.

Balajti nem megy

Bori GáborDiósgyőrbe igazolásáról a tavaly nyári átigazolási időszakban tárgyaltunk először az MTK-val, és akkor végül az utolsó átigazolási napon, a fővárosiak úgy döntöttek, hogy mégsem adják kölcsönbe a játékost – mondta Nagy Béla, a DVTK NB I-es labdarúgócsapatát működtető klub ügyvezetője. – Mivel Bori Gábor szerepelt azon a kívánságlistán, amelyet Tornyi Barnabás állított össze, így a játékos megszerzése ügyében újra felvettük a kapcsolatot az MTK-val, és néhány nappal ezelőtt jutottak el oda a tárgyalások, hogy az MTK hajlott arra, hogy kölcsönadja a labdarúgót, és ekkor mondták el azt is, hogy milyen feltételekkel. Mi erre az ajánlatra ugyan még nem válaszoltunk, és úgy tűnik, hogy már nem is kell. Azért nem fogadtuk el egyből az MTK ajánlatát Bori-ügyben, mert nekünk is meg kellett várnunk, hogy változik-e a keretünk, realizálódik-e az, hogy az egyik fiatal játékosunk, Balajti Ádám külföldre igazol. Nos, úgy tűnik, hogy nem, mert az, aki érdeklődik utána úgy kötne vele, illetve a DVTK-val szerződést, hogy csak nyáron kell klubot váltania, így nem volt égető fontosságú számunkra Bori Gábor mindenáron való megszerzése.

Sadjo visszatérhet

Információink szerint azonban egy régi-új labdarúgót rövidesen ismét üdvözölhetnek majd a DVTK-drukkerek, ugyanis a jövő hét elejére várják Miskolcra a kameruni védőt, Sadjo Haman-t. A bal oldali középpályás 2007-ben egy fél évet játszott a DVTK-ban, majd egy éven át az Újpest játékosa volt, 2008 nyarán távozott Magyarországról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!