boon-sportoldal

2010.01.28. 12:13

Balajti az OSC Lille-be igazolhat

<p>A footmercato.net és a les-transferts.com szerint a francia első ligás OSC Lille lehet az a csapat, ahová a diósgyőri Balajti Ádám ezen a nyáron igazolhat.</p>

"Meg kellett várnunk, hogy változik-e a keretünk, realizálódik-e az, hogy az egyik fiatal játékosunk, Balajti Ádám külföldre igazol. Nos, úgy tűnik, hogy nem, mert az, aki érdeklődik utána úgy kötne vele, illetve a DVTK-val szerződést, hogy csak nyáron kell klubot váltania" - nyilatkozta nemrégiben az Észak-Magyarországnak Nagy Béla, a DVTK NB I-es labdarúgócsapatát működtető klub ügyvezetője.

Jelenleg a 3. helyen

Nos, a legfrissebb: a footmercato.net és a les-transferts.com szerint a francia első ligás OSC Lille lehet az a csapat, ahová Balajti Ádám nyáron igazolhat. A jelenleg 3. helyen tanyázó gárda kerete ebben a pillanatban 24 fős, és a transfermark.de szerint 88 millió euró a keret - amelynek tagja többek között Mickael Landreau volt válogatott kapus is - összértéke. (A csapat legértékesebb játékosa Gervinho; az elefántcsontpartit 10 millió euróra taksálják.)

A Lille a 2008/2009-es szezonban az 5. helyen végzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!