boon-sportoldal

2009.01.07. 13:56

Cigánd Kupa először

<p>A cigándi focisták korábban is rendeztek volna teremtornát – ha lett volna erre a településen megfelelő létesítmény.</p>

2008 nyara óta van, úgyhogy a csapat vezetői neki is láttak megszervezni a hagyományterenmtő Cigánd Kupát. Az eseménynek január 10-én, szombaton reggel tíz órától ad helyet a Cigándi Sport- és Szabadidőközpont.

A Cigánd Kupára a labdarúgó megyei I. osztály táblázatát vezető hazaiak két NB II-es és egy NB III-as csapatot hívtak meg. Mindhárom felkért csapat elfogadta az invitálást, így szombaton a nézők láthatják majd a Bőcsöt, a Kazincbarcikát és a Mezőkövesdet is a teremben.

A szabályok rendkívül egyszerűek: palánk nincs, a kapu 5x2 méteres, mindenki játszik mindenkivel, egy csapatban egyszerre egy kapus és öt mezőnyjátékos lehet a pályán.

A torna a sportbarátság ápolása mellett a hazaiaknak a felkészülést is szolgálja, ugyanis a cigándiak elnyerték az idei Borosi teremlabdarúgó torna egyik selejtezőnék megrendezési jogát.

A Cigánd Kupát a nézők ingyen tekinthetik meg, így a szervezők arra számítanak, telt ház lesz a félezer nézőt befogadó csarnokban.

A torna programja

10.00: Bőcs – Cigánd
10.45: Kazincbarcika – Mezőkövesd
11.30: Cigánd – Kazincbarcika
12.15: Bőcs – Mezőkövesd
13.00: Cigánd – Mezőkövesd
13.45: Kazincbarcika – Bőcs
14.30: Eredményhirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!