boon-sportoldal

2008.11.10. 10:39

Ezüstérem a „Bajnokok Tornáján”

<p>Az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium a hét végén rendezte meg a labdarúgó „Bajnokok Tornáját”, amelyen a B-A-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság labdarúgói az előkelő második helyet szerezték meg.</p>

A rangos eseményen csak a legjobbak, a rendvédelmi és katasztrófavédelmi szervek labdarúgó bajnokságainak győztesei vehettek részt. A borsodi rendőrök a legjobbak között is a döntőbe kerültek és csak minimális különbséggel kerültek a dobogó második fokára. A minisztérium által kiírt sportbajnokság megnyerése után – a legeredményesebb Mózes Andrást és a gólkirály Juhász Zoltánt nélkülöző csapat – az ezüstérem megszerzésével méltóképpen koronázta meg az évben nyújtott teljesítményét. Az elmúlt két évben a Virág József csapatkapitány által végzett eredményes szakmai munka is bizonyítja, hogy helyük van a legjobbak között.

A csapat tagjai

Nyeste László (Mezőkövesd), Fridel Zoltán (Miskolc), Bene Ferenc (Miskolc), Espák Pál (Sárospatak), Csáki Róbert (Sátoraljaújhely), Szemán Imre (Mezőkövesd). Virág József csapatkapitány (Miskolc), Fészki Szabolcs (Kazincbarcika), Kapácsy Szilveszter (Miskolc), Saláta László (Edelény), Szmrek Tamás (Miskolc).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!