boon-sportoldal

2008.10.14. 15:29

Júlia a császárvárosban

<p>Miskolc – Keddtől péntekig Bécsben kerül megrendezésre a Karl Schäfer Memorial nemzetközi műkorcsolya- és jégtánc verseny, amelyen a Tiszaújvárosi SC kiválósága, a miskolci születésű Sebestyén Júlia is részt vesz.</p>

Korábban úgy volt, hogy a sportolónő az oberstdorfi Nebelhorn Trophy-n kezdi meg az idei szezonját, azonban mint arról már korábban beszámoltunk, achilles sérülés miatt nem tudta vállalni a megmérettetést.

Sebestyén Júlia nem lesz egyedül az egykori császárvárosban, hiszen ugyancsak magyar színekben indul Katherina Hadfordf is. Szerda délután fél 1-től a hölgyeknél a rövid programra kerül sor, majd pénteken ugyanebben az időpontban a szabad programot futják. A mieinknek a házigazda osztrákok mellett, azeri, belga, cseh, észt, német, görög, izraeli, olasz, lengyel, román, orosz, szlovén, szlovák, svéd, ukrán, üzbég és egyesült-államokbeli ellenfelekkel kell majd megküzdeniük.

AZ IDEI PROGRAM

2008

10.14-17.: Karl Schafer Memorial, Bécs

11.6-9.: Kínai GP, Peking

11.20-23.: Orosz GP, Moszkva

december: országos bajnokság

2009

01.19-25.: Európa-bajnokság, Helsinki

03.23-29.: világbajnokság, Los Angeles

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!