boon-sportoldal

2007.12.11. 17:02

Szegedről: Szélpál, Honma

<p>Egyre inkább körvonalazódik a DVTK tavaszi kerete: korábban úgy volt, hogy néhány játékos marad hírmondónak az afrikaiak közül, ám információink szerint végül rájuk sem tart igényt a klub.</p>

Christian Ebala Bodiong Újpesten folytathatja, de Rassou Abass és Bessong Libiih Leo Steve sem öltözik újra piros-fehérbe. Egyébként Mogyorósi Józsefet, Sebők Vilmost, Pintér Zoltánt és Gyömbér Gábort újabb Magyarországon szereplő futballisták követhetik az Avas-aljára.

Egy hónapja írtunk a japán Honma Kazuo (korábban Pápán, most az NB III-as Tisza Volánban rúgta a gólokat) várható érkezéséről, mostanra kiderült: nem alaptalanul, ő is Sipekiék csapattársa lesz. Mintahogy a szintén szegedi Szélpál Tamás, a volt U16-os válogatott 20 esztendős jobboldali középpályással már megszületett a szóbeli egyezség - mindezt korábbi élvonalbeli futballista édesapjától, Szélpál Lászlótól tudtuk meg.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!