boon-sportoldal

2007.12.04. 12:11

Katona kell Gálhidinek

<p>Katona Attila a DVTK védekező középpályása múlt csütörtöktől három napon át tréningezett Gálhidi György Németországban edzőtáborozó vietnámi együttesével, a TC Viettel-el.</p>

- Katona Attila, aki egy felkészülési mérkőzésen is részt vett, gyakorlatilag megfelelt, remélem, a két klub is meg tud egyezni egymással - mondta honlapunknak Gálhidi György, aki nemrégiben 2008. október 15-ig írt alá az ázsiai klubhoz. - Először egy német alacsonyabb osztályban játszó labdarúgót néztünk ki erre a posztra, ám neki az utolsó pillanatban eltört a lába. Pénteken utazom vissza Vietnámba, ahol az elsőosztályú bajnokság január 6-án kezdődik, addig még részt veszünk Saigonban egy tornán, megnézzük hol tartunk, mire elég a keretünk. A másodosztályú pontvadászatot megnyertük, ám a vezetés azt szeretné, ha nem a kiesés elkerüléséért harcolna a csapat, hanem megszerezné az ötödik helyet.

Gálhidi György segítője Huszák Géza lesz, kinek maradása egyelőre január 15-ig biztos, ám Gálhidi György természetesen azt szeretné, ha munkatársával együtt tudná majd végigcsinálni a szezont.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!