BOON - Sport - NB III.

2017.09.10. 21:46

„Megérdemelten vittük haza a három pontot”

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 5. fordulójában két csapatunk lépett pályára vasárnap.

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 5. fordulójában két csapatunk lépett pályára vasárnap.

Balassagyarmati VSE – Diósgyőri VTK tartalék 1-3 (1-1)

Balassagyarmat, 400 néző. V.: Kovács.

Balassagyarmat: Czirjék – Ficzere, Nagy G., Bonivárt, Tóth P., Magos (Pintyi), Erdei, Szandai, Nagy O. (Bódis), Tihanyi (Illés), Popovics. Edző: Kis Károly.

DVTK tartalék: Bukrán – Jambrich, Ivánka, Orosz, Szarka, Eperjesi, Bacsa (Mertse), Nemes, Ternován (Szabó), Kitl M. (Molnár), Szalóczy. Edző: Kriston István.

G.: Bódis, ill. Ternován, Bacsa, Szarka.

Jók: Bódis, ill. az egész csapat.

Kis Károly: – Mindkét csapat nagyon sok helyzetet dolgozott ki, a Diósgyőr már az első félidőben eldönthette volna a találkozót, az NB I-es támadóik azt nyújtották, ami tőlük elvárható. A DVTK győzelme teljesen megérdemelt.

Kriston István: – Nagyon örülünk neki, hogy sikerült megszereznünk az első győzelmünket. Úgy érzem megérdemelten vittük haza a három pontot.


Cigándi FC – MTK Budapest tartalék 1-4 (0-1)

Cigánd, 100 néző. V.: Valu.

Cigánd: Sánta – Balla, Baksa, Szőlőssi, Ötvös, Benke (Németh), Toma, Molnár T. (Sánta), Pásztor, Répási, Oravecz (Horváth A.). Szakmai igazgató: Szénay Péter.

MTK tartalék: Fadgyas – Sziklási, Nagy Zs., Katona (Nagy M.), Lustyik, Bayer (Szabó Á.), Szerencsi, Jakab (Tóth Z.), Szuhodovszki, Forgács, Palincsár. Edző: Pölöskei Gábor.

G.: Ötvös, ill. Szerencsi (2, egyet 11-ből), Szuhodovszki, Nagy M.

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Szénay Péter: – Sajnos a védekezésben óriási hibákat vétettünk melyeket az ellenfél kihasznált. A középpályásaink nem megfelelően zártak vissza, és nem volt olyan a hozzáállásunk sem, mint amilyennek lenni kell.

Pölöskei Gábor: – Nagyszerű győzelmet arattunk egy jó ellenfél otthonában.

ÉM


[related-post post_id="3579765"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!