BOON - Sport - NB II.

2019.03.16. 13:55

KBSC: „Szeretnénk majd a lehető legjobb pozícióban zárni”

Kazincbarcika - A labdarúgó NB II, 29. fordulójában a Mosonmagyaróvár csapatát fogadja vasárnap a KBSC.

Kazincbarcika - A labdarúgó NB II, 29. fordulójában a Mosonmagyaróvár csapatát fogadja vasárnap a KBSC.

Kazincbarcikai SC – Credobus Mosonmagyaróvári MTE (Putnok, vasárnap 15.00)

Gálhidi György, a KBSC vezetőedzője: – Ugyanolyan ritmusban készültünk, mint korábban, az ünnep nem befolyásolt semmit a munkánkban. Az előző hetünk a hétközi forduló miatt nagyon sűrű volt, három meccsel, ezt, ennek hatását még lehetett érezni a hét elején, ezért igyekeztem megfelelő pihenőt adni a játékosoknak. A múlt hét végi győzelem nagyon pozitív hatással volt a csapatra, lehetett látni a hozadékát az edzéseken. A sikerrel a 8. helyre léptünk a tabellán, hosszú idő után az első tízben vagyunk, de nem lehet ezen ülni, töprengeni, ugyanis nagyon sűrű a mezőny mögöttünk. A motivációnk megvan, hiszen szeretnénk majd a lehető legjobb pozícióban zárni. Most egy olyan mérkőzés következik, amelyik legalább ugyanolyan nehéz lesz, mint az ezt megelőző vagy még nehezebb. Ugyanis a jelenlegi Mosonmagyaróvár már nem az őszi Mosonmagyaróvár, mert erősítettek, edzőt váltottak, játékban is előre léptek, a múlt vasárnap legyőzték a Gyir­mótot. Szóval nem azt kell néznünk, hogy kieső helyen állnak. A múltkor két pontrúgásból voltunk eredményesek, vagyis elég széles a palettánk, remélem, megint jól előveszünk majd egy-két elemet.

A KBSC-ben Kanalos eltiltott, Somodi még külön edz, Krausz pedig sérült.

A barcikaiak várható kezdőcsapata: Fila – Palmes, Heil, Fótyik, Mikló – Toma, Oltean, Takács – Tóth, Lukács, Szabó (Gábor).

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!