BOON - Sport - NB II.

2018.07.14. 19:54

Hat megyei csapat a harmadik osztályban

Borsod-Abaúj_Zemplén - A férfiaknál és a nőknél is hat csoportban zajlanak majd a küzdelmek, 12-12 csapattal.

Borsod-Abaúj_Zemplén - A férfiaknál és a nőknél is hat csoportban zajlanak majd a küzdelmek, 12-12 csapattal.

A Magyar Kézilabda Szövetségben elkészítették a harmadik vonal, az NB II csoportbeosztásait is a 2018/2019-es bajnokságot illetően. A férfiaknál és a nőknél is hat csoportban zajlanak majd a küzdelmek, 12-12 csapattal.

Nem vállalta

Az előbbi nemnél mindössze egy gárda képviseli Borsod-Abaúj-Zemplén megyét, az előző évi bajnok Kazincbarcikai KSE, amely nem vállalta az NB I/B-be való felkerülést. Az észak-borsodiakon kívül a további klubok az Észak-keleti csoportban: Nyírbátor, Kisvárda, Hatvan, Tiszavasvári, Fehérgyarmat, Füzesabony, Salgótarjáni Strandépítők, Hajdúnánás, Hajdúböszörmény, Berettyó MSE, Nádudvar. A hölgyeknél (szintén Észak-keleti csoport) öt csapat indul Borsod színeiben, az ózdi Lóci DSE, a Bőcs KSC, a Mezőkeresztes VSE, a Kazincbarcikai KSE, továbbá a Szepa Alsózsolca KSE. A további hét résztvevő: Hajdúböszörmény, Vitka, Debreceni VSC U22, Heves, Mátészalka, Füzesabony, Kölcsey DSE Nyíregyháza.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!