BOON - Sport - MVSC

2017.04.24. 13:02

MVSC-MVSI: Hengereltek Egerben

Miskolc – A női röplabda NB II Keleti csoportjának 21. fordulójában Egerben lépett pályára a Miskolci VSC-MVSI csapata.

Miskolc – A női röplabda NB II Keleti csoportjának 21. fordulójában Egerben lépett pályára a Miskolci VSC-MVSI csapata.

Női röplabda NB II Keleti csoport, 21. forduló

Agria RC EVSIMiskolci VSC-MVSI 0:3 (-17, -21, -19)

Eger, 50 néző. V.: Vigh, Mocsnik.

Miskolci VSC-MVSI: Kiss V., Egri, Kiss E., Szabó B., Nagy Zs., Szajkó. Csere: Zsofnyák. Edző: Kerekes Attila.

Kerekes Attila: – A szezon legfontosabb meccsére valamennyien nagyon felkészültünk. A lányok fantasztikus teljesítményt nyújtottak, ilyen magas szintű, koncentrált és tudatos játékot még nem láttam tőlük. Minden percben odafigyelve értük el azt a célt, amelyre készültünk az egész bajnokság során. Gratulálok nekik és köszönöm azoknak, akik elkísértek minket Egerbe és támogattak minket.

A Miskolci VSC-MVSI megnyerte a Keleti csoport küzdelmét, az NB I-be jutásért pedig a Nyugati csoport bajnokával, a Szombathelyi Haladás SC gárdájával mérkőzik. Ha sikerrel veszi a párharcot, akkor visszajut az élvonalba. Az első mérkőzést – a versenybizottság előzetes tájékoztatása alapján – május 6-án Miskolcon játsszák.

Amennyiben a zöld-fehérek elveszítik az oda-visszavágós csatát, akkor a folytatásban az NB I 11. helyezettjével, a Palota RSC-vel vívnak osztályozót a feljutásért.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!