BOON - Sport - Megye II.

2018.09.16. 20:02

„Továbbra sem vagyunk elég hatékonyak a támadó harmadban”

Miskolc – A labdarúgó megyei II. osztály Észak csoport 6. fordulójának eredményei.

Miskolc – A labdarúgó megyei II. osztály Észak csoport 6. fordulójának eredményei.

Tiszalúc – Miskolci VSC 1-3 (1-0)

Tiszalúc, 150 néző. V.: Tóth M.

Tiszalúc: Fónagy - Fekete, Balogh, Orosz (Nótár), Tálas (Lövei), Horváth (Glonczi Krisztofer), Pataki, Petruska, Dani, Glonczi Krisztián, Radics.Edző: Végső Zoltán.

MVSC: Péter G, - Szabó, Nyírkó, Péter I., Kele, Kovács, Sztankovics, Blaskó, Fizer R. (Fizer B.), Tóth A. (Tóth N.), Bodnár. Edző: Pachinger János.

G.: Glonczi Krisztián, ill. Kovács, Sztankovics, Kele. Jók: Radics (a mezőny legjobbja) Glonczi Krisztián, Fekete ill. Bodnár, Kovács, Kele. Ifi: 0-0.

Végső Zoltán: - Az első félidőben már jól játszottunk, a másodikban egyéni hibák miatt elment a mérközés. Az erőnlét hiányzik ami ehhez a játékhoz szükséges. A szertáros hölgyek dicsérik a rendet amit a vendégcsapat hagyott maga után!

Pachinger János: - Az első, félidőben finoman szólva nem azt játszottuk, ami elvárható. A szünet utáni játék már rendben volt. Továbbra sem vagyunk elég hatékonyak a támadó harmadban.

Alsózsolca csapata szabadnapos volt.


[related-post post_id="3985409"]

[related-post post_id="3985385"]

[related-post post_id="3978249"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!