BOON - Sport - DVTK

2018.04.05. 18:17

Május 5-én lesz az első mérkőzés az új Diósgyőri Stadionban

Miskolc - A DVTK 2018. május 5-én játssza az új diósgyőri stadion nyitómeccsét. Így megyei rangadóval, a Mezőkövesd elleni mérkőzéssel nyit a DVTK új otthona.

Miskolc - A DVTK 2018. május 5-én játssza az új diósgyőri stadion nyitómeccsét. Így megyei rangadóval, a Mezőkövesd elleni mérkőzéssel nyit a DVTK új otthona.

A DVTK – Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es találkozóval avatják fel az új Diósgyőri Stadiont – derült ki abból a közleményből, amelyet csütörtök délután adott ki Miskolc MJV Polgármesteri Hivatala, dr. Kriza Ákos polgármesternek, valamint Sántha Gergelynek, a DVTK ügyvezetőjének az aláírásával.

Várunk minden diósgyőri szurkolót, töltsük meg együtt az új stadiont, buzdítsuk teltházas lelátókon a csapatunkat!”

Amint az köztudott, az 2016. november 2-án indult, 13,115 milliárd forint költségvetésű beruházás első, hivatalos befejezési dátuma 2018. február 2-a volt, majd az merült fel, hogy a március 31-i, Budapest Honvéd elleni találkozóval nyitják meg a létesítményt.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy május 5-ig sor kerül-e egy, vagy két tesztmérkőzésre (miként az Szombathelyen is történt), amelyeken mód adódhat az infrastruktúra kipróbálására, és arra is várni kell, hogy a kövesdiek elleni meccsnek pontosan milyen ,,körítése" lesz.

ÉM



[related-post post_id="3811877"]

[related-post post_id="3818304"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!