BOON - Sport - DVTK

2016.11.08. 08:55

Debrecenbe mehet a DVTK

Miskolc - Nem Nyíregyházán fogadhatja bajnokin a Haladást a Diósgyőri VTK.

Miskolc - Nem Nyíregyházán fogadhatja bajnokin a Haladást a Diósgyőri VTK.

Az otthon nélkül maradt Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata mostantól kezdve albérletben kénytelen játszani hazai összecsapásait. A klub ügyvezetője, Szabó Tamás a néhány nappal ezelőtt megtartott sajtótájékoztatóján arról beszélt, a gárda többnyire Mezőkövesden fogja vívni összecsapásait, ám lehet más helyszín is, amikor ütközés van a két együttes programjában. Az első ilyen a november 19-re kiírt 16. fordulóra esik, amikor a DVTK-nak és a Mezőkövesd Zsóry FC-nek is otthoni találkozót kell játszania (előbbinek a Haladással, utóbbinak a Videotonnal).


[poll id="1272"]


Az ügyvezető tíz napja úgy prognosztizált, a vasiak elleni 90 percet minden bizonnyal Nyíregyházán rendezik. Hétfőn azonban úgy értesültünk: a Diósgyőr nem a szabolcsi megyeszékhelyen, hanem Debrecenben, a Nagy­erdei stadionban fogadja majd a szombathelyieket jövő szombaton 15.30-tól. Azért, mert a nyírségi létesítményben bizonyos biztonsági berendezések hiányoznak (például kamerák, amiket az NB III-ba való kizárás után leszereltek).

ÉM


[poll id="1236"]


Kétmilliárdból építenek csarnokot Diósgyőrben

Miskolc - A diósgyőri klub ügyvezetője, Szabó Tamás csütörtökön ismét kiállt a sajtó nyilvánossága elé és több dologról is beszélt.

 

 

Terítéken a DVTK család: az új csarnok és a jegyárak is téma volt

Miskolc - A klub háttér tulajdonosáról, Leisztinger Tamásról is kérdeztük Szabó Tamást, annak kapcsán, hogy a hazai szállodaiparban jelentős érdekeltséghekkel rendelkező vállalkozó eladni készül házainak döntő többségét, azt firtatván, hogy ingatlan portfóliójának, magyarországi befektetéseinek változása befolyásolhatja-e a DVTK-hoz való viszonyát.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!