BOON - Sport - DVTK

2016.07.02. 20:50

Videó: Győzelemmel mutatkozott be Diósgyőrben Horváth Ferenc

Miskolc - A DVTK új szerzeménye, Ugrai Roland is gólt szerzett a rimaszombatiak elleni felkészülési mérkőzésen.

Miskolc - A DVTK új szerzeménye, Ugrai Roland is gólt szerzett a rimaszombatiak elleni felkészülési mérkőzésen.

A szlovák másodosztályú MSK Rimavska Sobota csapata elleni edzőmérkőzést kihagyta Rados Ivan, aki a sérülése után már elkezdte a különedzéseket, valamint a kisebb sérüléssel bajlódó Ternován Patrik is.

Felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK - MŠK Rimavská Sobota

3-1 (1-0)

Miskolc, Diósgyőri Stadion, 500 néző. Játékvezető: Takács János (Márkus Tamás, Punyi Gyula).

DVTK 1. félidő: Antal - Lázár, Lipták, Tamás, Németh M. - Vela, Halmai R., Oláh B., Nikházi - Bognár I., Bacsa. Vezetőedző: Horváth Ferenc.

DVTK 2. félidő: Antal - Okuka, Lázár, Tamás, Nemes - Kitl, Oláh B. (Kövér, 70.) - Vela (Eperjesi, 77.), Bognár I., Ugrai - Griffiths.

MŠK Rimavská Sobota 1. félidő: Kňazovič - Vasilko, Diamougue, Petrusz, Ngoua - Plsko, Petrán, Vargic, Sipos, Sotaro - Kuridze. Vezetőedző: Libor Fašiang.

MŠK Rimavská Sobota 2. félidő: Olejnik - Vasilko, Diamogue, Artem, Ngua (Gazda, 68.) - Püspöki, Vargic (Višić, 86.), Petrán, Sotaro (Š. Balog, 86.) - Derdei, Kuridze (J. Balog, 86.).

Sárga lap: Vargic a 43. percben.

Gólszerző: Nikházi (1-0) a 8., Kitl (2-0) az 58., Ugrai (3-0) a 64., Vargic (3-1) a 86. percben.

Kulcspillanatok

8. perc: Vela jobbról, az oldalvonal mellől középre ívelt, a hosszú oldalon Nikházi érkezett és közelről a kapus fölött a léc alá fejelt, 1-0.

58. perc: Bognár jobboldali szögletét kifejelte egy védő, éppen Kitl felé, aki 18 méterről, még mielőtt leesett volna a labda, kilőtte a kapu bal oldalát. Bombagól! A gólöröm pedig C. Ronaldót idézte, 2-0.

64. perc: Vela csapott le egy szabad labdára, Bognárnak tette, aki Griffithshez passzolt. A baloldalon hangosan kérte Ugrai, aki kitűnő indítást kapott a védők között, majd higgadtan a jobb alsó sarokba gurított, 3-0.

86. perc: Baloldali szabadrúgásból középre gurított Kuridze, középen egy vendégjátékos átlépte, és Vargic 12 méterről a kapuba bombázott, 3-1.

Edzői értékelések

Horváth Ferenc: - Véleményem szerint ez egy jó mérkőzés volt, az eredmény is tükrözi a játék képét. Sok dolgot visszakaptam abból, amit a tegnapi napon gyakoroltunk. Bár a találkozó nagy részében az ellenfél a kapunk közelébe sem nagyon tudott eljutni, védekezésben természetesen van még amin javítanunk kell, hiszen kaptunk egy gólt. Ma úgy láttam, hogy megpróbálta mindenki odatenni magát, kisebb-nagyobb hibák voltak, de összességében egy nap után elégedett lehetek a látottakkal.

Libor Fasiang: - Egész héten kemény munkát végeztünk, a mai mérkőzés megmutatta nekünk, hogy milyen erőben vagyunk. Máshol tartunk a felkészülésben, nekünk később kezdődik a bajnokság, mint a Diósgyőrnek. Sok próbajátékosunk volt, öt játékost a mai napon láttunk először élesben. Próbáljuk összerakni a csapatot, voltak jó momentumaink is, de természetesen az ellenfelünk nagy erőt képvisel. Becsülettel helyt álltunk, dolgozunk tovább.

Forrás: dvtk.eu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!