BOON - Sport - DVTK

2014.05.13. 21:52

Ligakupa: DVTK vs. Videoton - Edzői nyilatkozatok

Miskolc - A Diósgyőri VTK vs. Videoton FC (2-1) Ligakupa döntő után a két vezetőedző, Sivic Tomislav és José Gomes értékelte a látottakat.

Miskolc - A Diósgyőri VTK vs. Videoton FC (2-1) Ligakupa döntő után a két vezetőedző, Sivic Tomislav és José Gomes értékelte a látottakat.

Sivic Tomislav (DVTK): - A mérkőzés előtt is mondtam, hogy nehéz meccs lesz, mert egy nehéz szériában vagyunk. A mérkőzés elején megleptük a Videotont két kontrával, és ezzel nagyon szépen nyitottuk a meccset. Ezután ők uralták a mérkőzést, nyomtak végig, de ez természetes. Azt gondolom, ha valaki egyszer sem tud nyerni ellenfele ellen, jár a gratuláció, és megtanul viselkedni. Ilyenkor nem kell sokat beszélni, beszél a közönség, és beszél az eredmény. Dolgos és munkás napokon vagyunk túl, aminek meglett a gyümölcse, az egész stáb megtette a magáét. Jár a gratuláció Leisztinger úrnak, aki negyedik éve van Diósgyőrben, és ez az első trófeája, köszönjük, hogy kibírta eddig és finanszírozza a klubot. Ma a játékosok voltak a hősök, nekik jár a legtöbb gratuláció.

José Gomes (Videoton FC): - Kiegyensúlyozottan kezdődött a mérkőzés, majd két egyéni hibából gyorsan két gólt kaptunk. Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk ezzel, de a csapat hajtott-küzdött, és már az első félidőben is több helyzetünk volt. A második félidőben sikerült egy gólt szereznünk, de sajnos a többi lehetőségeinket elhibáztuk. Egy izgalmas, érzelemdús összecsapás volt ez a mai döntő, amelyen mind a két csapat jó teljesítményt nyújtott.



A labdarúgó Ligakupa döntőjében a Diósgyőri VTK gárdája a Videoton FC csapatát fogadta kedden 19 órától . Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!