BOON - PR cikk

2018.02.27. 13:56

Miskolcon a legelégedettebbek a Mercedes ügyfelek

<strong>„Hiszünk abban, hogy az elégedett vásárlók a legjobb hírvivői annak, amit mi csinálunk.”</strong>

„Hiszünk abban, hogy az elégedett vásárlók a legjobb hírvivői annak, amit mi csinálunk.”

Messziről jött ember azt mond, amit akar – tartja a mondás. Balogh József ugyan messziről jött Miskolcra, de a legjobb példa ennek a cáfolatára. Ő ugyanis nem csak mondja, teszi is a dolgát. És, hogy kollégáival vállvetve jól csinálja, amit csinál, mi sem bizonyítja jobban, minthogy múlt pénteken a márka hazai importőrétől Ügyfél-elégedettségi díjat vehetett át. A rangos elismerés méltó bizonysága annak, hogy hazánkban 2017-ben a miskolci Mercedes szalon ügyfelei voltak a legelégedettebbek a márkaképviselet által nyújtott szolgáltatásokkal.

Nagy elismerés ez azért is, mert a 26-os főút kivezető szakaszán, a Bosch szomszédságában megnyílt új miskolci Mercedes szalon alig másfél éves múltra tekint vissza. - Bár az ügyfelek már jól tudják, nem győzzük hangsúlyozni, hogy ez egy teljesen új márkakereskedés, mely nem jogutódja a korábban Miskolc másik végében található szalonnak. Olyannyira nem, hogy annak bezárását követően alakult meg az új szalont működtető társaság – jegyezte meg jogos büszkeséggel Balogh József, a miskolci szalont működtető MBM Autó Kft. ügyvezetője.

Borsodban is lehet nagyon sikeres egy vállalkozás

– Az, hogy a miskolci Mercedes márkakereskedéssel a legelégedettebbek a magyar ügyfelek, azt is bizonyítja, hogy az országnak ebben a részében is lehet eredményesen működni, értéket teremtve dolgozni. Arról is tanúskodik továbbá, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is lehet igen sikeres egy vállalkozás, és ami legalább ennyire fontos, hogy az itt élők nagy része pozitívan látja helyzetét, mernek teret engedni az álmaiknak, vágyaiknak, mernek tervezni, és mernek új, prémiumkategóriás autó vásárlásában gondolkodni – kommentálta a márkán belüli rangos elismerést Balogh József.

Ma már a Mercedes a „mi autónk”

Hozzátette: a márka és az új kereskedés népszerűsége többek között annak is köszönhető, hogy ma már számtalan lehetőség van arra, hogy valaki egy Mercedes tulajdonosa legyen. Egyre szélesebb a márka által kínált paletta, amelyben mindenki megtalálhatja az igényeinek és a pénztárcájának megfelelő modellt, és a finanszírozás is rugalmasabb, hisz számtalan konstrukció közül választhatnak az ügyfelek. Különös színt ad a Mercedes magyarországi sikertörténetének, hogy amióta megkezdte a működését Kecskeméten a gyár, azóta a Mercedesre is egyre többen tekintenek úgy, hogy a mi autónk.

Otthonos hangulat, családias légkör a miskolci Mercedesnél

– A mi előnyünk abban is megmutatkozik, hogy tulajdonosként én magam is itt vagyok a szalonban, és igyekszem minden ügyféllel személyes, jó kapcsolatban lenni, ami Magyarországon egyedi. Emellett mindig arra törekszünk, hogy mindenre megtaláljuk a tökéletes megoldást. Nem véletlen, hogy a nem elsősorban a profitot tartjuk szem előtt, sokkal inkább az ügyfelek elégedettségét, hiszen ez hoz számunkra visszatérő vevőket. Minden nap úgy dolgozunk, hogy az ügyfelek úgy távozzanak tőlünk, hogy ez a hely, ahová szívesen vissza jövök – hangsúlyozta Balogh József, aki szerint mindezt erősíti az is, hogy nem nagy a szalon, épp ezért otthonos, családias légkör és hangulat várja az ügyfeleket. – Azt hiszem, vitathatatlan, hogy ennek a méretnek köszönhetően tudunk olyan személyre szabott szolgáltatást nyújtani, amitől igazán elégedettek a tőlünk vásárlók, és a velünk kapcsolatban állók.

Megkérdezték az ügyfeleket

Balogh Józseftől azt is megtudtuk, hogy a díj odaítéléséről kizárólag az ügyfelek véleménye alapján dönt a hazai importőr. Mindenkit, aki náluk járt, megkérdeztek telefonon vagy írásban. - Nekünk az a jó, ha mindenkinek jó – ezt eddig is tudtuk, s ennek szellemében dolgoztunk. Ennek ellenére meglepett minket a díj. Bár bíztunk benne, hogy az irány jó, de nem gondoltuk, hogy ennyire magas szinten elégedettek a munkánkkal az ügyfelek. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy Miskolcon, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében tudtunk/tudunk ilyen kiemelkedő eredményt elérni. Ráadásul mindezt ilyen rövid időn belül. Annak ismeretében pedig különösen értékes az elismerés, hogy 2016-ban, amikor ide jöttünk, a legutolsó volt a Mercedes a megyében, most pedig az első a prémium kategóriás autók között a piaci részesedést tekintve.

Jövőre újráznának

Balogh József elárulta, a díj még inkább arra sarkallja őket, hogy keressék a további fejlődési irányokat, ugyanis szeretnék jövőre is elnyerni az elismerést. Nem önmagában a díj miatt, hanem mert hiszünk abban, hogy az elégedett ügyfelek a legjobb hírvivői annak, amit mi csinálunk – magyarázta. Az már most biztos, hogy a munkatársak számának bővítése mellett a szolgáltatások tekintetében is terveznek fejlesztéseket ebben az évben.

Nagyszerű lehetőség, ne maradjon le róla!

Kecskeméti gyárból visszavett, keveset futott, A, B, CLA, GLA típusú  ÁFA-s használt autók nagyszerű áron a Mercedes-Benz Miskolcnál!

 

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!