BOON - PR cikk

2015.10.15. 15:07

Több nap, mint kolbász? Fordítva!

A Csabai Kolbászfesztivál a hagyományos, finom és minőségi ételek, na meg az ínyencek ünnepe. A hazai ízek kedvelőit az ALDI is kényezteti.

A Csabai Kolbászfesztivál a hagyományos, finom és minőségi ételek, na meg az ínyencek ünnepe. A hazai ízek kedvelőit az ALDI is kényezteti.

Az ALDI név mára szorosan összekapcsolódik az igényes táplálkozás fogalmával. Október 22. és 25. között az üzletlánc ismét a magyar gasztronómia egyik legnagyobb múltú rendezvénye, a Csabai Kolbászfesztivál kiemelt támogatójaként jelenik meg.

 

A tavalyi kolbászfesztiválon is óriási népszerűségnek örvendett ALDI Lacikonyha természetesen az idén is várja vendégeit. A hely kínálatában olyan különlegességeket kóstolhatnak majd meg a fesztiválozók, mint a malacszendvics, vagy a betyár lecsó, de természetesen nem maradhat el a klasszikus véres- és májas hurka, vagy a töltött káposzta és a grillen sütött zöldség sem. Finomságok, amelyek méltán számíthatnak a hagyományos ízeket kedvelő közönség érdeklődésére. Főszerepben a cég saját termékei, köztük a kolbászkülönlegességek, illetve minőségi pékáruk, savanyúságok, melyek egyébként az ALDI üzletekben is nagy népszerűségnek örvendenek.

 

Az üzletlánc nagy hangsúlyt helyez arra, hogy kínálatában egyre több kiváló magyar alapanyag és késztermék szerepeljen, hogy a háziasszonyok igazi magyaros ételeket, hazai ízeket tehessenek a családi asztalra, olcsón és kitűnőminőségben.

 

A Csabai Kolbászfesztivál egyik legnagyobb attrakciója természetesen a sokféle hagyományos verseny. Idén ifjúsági gyúróversenyen, kolbászkészítő versenyeken, töltöttkáposzta-főző versenyen mérik össze tudásukat a csapatok – az érdeklődés óriási, minden versenyszámban rengetegen indulnak.

 

Az ALDI az idén sem feledkezik meg a jótékonyságról. A tavalyi kezdeményezést folytatva, az ALDI Lacikonyha bevételéből 500 000 forintot ajánl fel a Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálatnak, és az intézményben lakó gyermekeket a rendezvényen is vendégül látja.

 

A különleges gasztronómiai élmények mellé színvonalas szórakozás is jár. Október 24-én az ALDI Színpadon egész nap játszik a Silver zenekar, este 8-tól Majka és Curtis, 10-től pedig a Magna Cum Laude forrósítja fel a hangulatot. Az idei kolbászfesztivált, az ősz egyik legnagyobb gasztrokalandját nem szabad kihagyni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!