BOON - PR cikk

2013.11.05. 13:31

Eladó lakások - az Otthon Centrum ajánlata

Borsodi ingatlanok az Otthon Centrum kínálatából.

Borsodi ingatlanok az Otthon Centrum kínálatából.

Panlel lakás Miskolc, Avas II. ütem

4,4 M Ft

Miskolc Avas II. ütemében, eladó, egy 55 nm-es 1 és 2 félszobás erkélyes panelprogramos, egyedi hőmennyiségmérős lakás a 8. emeleten. Szobái laminált parkettásak, a többi helyiség járólapos. Lakás beköltözhető állapotban van, csendes, jó lakóközösségben. Közelben van minden, ami fontos.

További információ: Budai Tibor 70/454-1863

Hivatkozzon a Borsod Online-ra!

 

Társasházi lakás Miskolc, Kilián-dél

5,95 M Ft

Miskolcon az Iván utcában eladó egy 54 m2-es, két szobás, harmadik emeleti, erkélyes, gázkonvektor fűtésű lakás, Az ingatlan nyílászárói fából készültek, a szobái parkettásak, a fürdőszoba mozaik lapos, a többi helyiség PVC borítású. A kisszoba ablaka már hőszigetelt nyílászáróval rendelkezik. Jó lakóközösség, zöldövezet jellemzi.

További információ: Szamosi Zsolt 70/454-1853

Hivatkozzon a Borsod Online-ra!

Sorház Miskolc

6 M Ft

Eladásra kínálunk egy kertvárosi környezetben lévő sorházi ingatlanban lévő 66m2-eslakást. A lakás 2 szoba plusz 1 félszoba, konyha fürdőszoba Wc, kamra, illetve kazánházvalamint előszoba helyiségekből áll. A lakás a kertvárosi lét minden előnyével (csendes, jó lakókörnyezet, jó közlekedés) rendelkezik. Az ingatlan fűtést egy cirkogejzír kazánnal, illetve egy szilárd tüzelésű kazánnal is biztosítható. A lakáshoz tartozik egy különálló széntároló.

További információ: Szamosi Barna 70/454-1851

Hivatkozzon a Borsod Online-ra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!