BOON - PR cikk

2012.10.11. 13:06

Októberben ismét Topaukció! Idén ősszel se maradjon le róla!

Ígéretünket betartva folytatódik népszerű internetes licitálós játékunk, a Topaukció. Október 18-tól 29-ig ismételten várjuk olvasóinkat online árverésünkön, a <a href="http://www.topaukcio.hu" target="_blank">www.topaukcio.hu</a> oldalon. Látogatóink újra szerencsét próbálhatnak az aukción, kedvezményesen vásárolhatnak meg különböző termékeket és szolgáltatásokat úgy, hogy közben remekül szórakoznak, mindezt otthonukban a számítógépük előtt tehetik meg.

Ígéretünket betartva folytatódik népszerű internetes licitálós játékunk, a Topaukció. Október 18-tól 29-ig ismételten várjuk olvasóinkat online árverésünkön, a www.topaukcio.hu oldalon. Látogatóink újra szerencsét próbálhatnak az aukción, kedvezményesen vásárolhatnak meg különböző termékeket és szolgáltatásokat úgy, hogy közben remekül szórakoznak, mindezt otthonukban a számítógépük előtt tehetik meg.

Október 18-án reggel 9 órakor veszi kezdetét a Topaukció, és október 29-ig van lehetőségük licitálni az oldalon lévő termékekre, szolgáltatásokra. Az aukció utolsó napján, október 29-én 18.00 órától folyamatosan zárul licitálás kb. 23.00 óráig, termékenként és szolgáltatásonként eltérő időpontban.

Az elkövetkező napokban figyelje lapunk hasábjait, és ne maradjon le Ön sem kedvenc ajánlatáról.

Amennyiben a licitáló az előző Topaukciókban már regisztrált, akkor ugyanazzal a felhasználónévvel, és jelszóval licitálhat ismét, nem kell újra regisztrálnia.

Ha elfelejtette az előző árverés regisztrációjakor megadott jelszavát, élhet az „elfelejtett jelszó” lehetőségével, melynek segítségével új jelszót határozhat meg.

Amennyiben 2011. október 31-e előtt regisztrált licitálónk, kérjük, regisztráljon újra!

Ha korábban nem játszott velünk, most újra itt a lehetőség, tegyen egy próbát: a Topaukcióban való részvétel egyszerű, biztonságos, és a játék segítségével ezreket spórolhat. A www.topaukcio.hu oldalán minden fontos információt megtudhat.

A paletta idén nyáron is széles körben mozog. Ajánlataink között megtalálhatók különböző képzések, változatos utazási ajánlatok, szépség- és egészségcsomagok, vagy akár kedvenc újságjainak éves előfizetése – és mindez fél áron! Találja meg Ön is az Önnek megfelelő terméket vagy szolgáltatást ajánlataink között!

Válogasson kedvére október 18-án 9 órától, a licitösszeg minden esetben az alapár feléről indul.

Ne feledje, október 18-án startolunk! Vigye el a legjobb áron idén ősszel is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!