BOON - Megyei kézilabda

2017.09.06. 12:35

Kupázik az MKC és az ÓKC

Mezőkövesd, Ózd - A férfi kézilabda Magyar Kupa 2. fordulójában az ÓAM-Ózdi KC hazai pályán, a kövesdiek idegenben lépnek pályára szerdán.

Mezőkövesd, Ózd - A férfi kézilabda Magyar Kupa 2. fordulójában az ÓAM-Ózdi KC hazai pályán, a kövesdiek idegenben lépnek pályára szerdán.

Férfi kézilabda Magyar Kupa, 2. forduló

ÓAM-Ózdi KC – Debreceni EAC (szerda 18.30, Ózd)

Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője: – Az elmúlt időszakból jól ismeri egymást a két gárda, hiszen a felkészülési időszakban kétszer is találkoztunk egymással. A tétmeccs azonban teljesen más, mint az eddigiek voltak. Természetesen az a legfontosabb, hogy a jövő hét végén kezdődő bajnokságban jól szerepeljünk, de egy sikeres „főpróba” mindenképpen jót tenne a csapatnak. Hazai környezetben ezért mindent el fogunk követni, bízom benne, hogy sokan kijönnek a sportcsarnokba, és biztatnak minket. Erre egyébként nagy szükség lesz a szezon folyamán. Úgy érzem, hogy ha a tudásunknak megfelelő teljesítményt nyújtunk, akkor kiharcolhatjuk a továbbjutást.


Kisvárdai KC (NB II) – Mezőkövesdi KC (NBI/B) (szerda 18.00, Kisvárda)

Drízner Péter, a Mezőkövesdi KC edzője: – Komolyan készülünk a szabolcsiak ellen, hiszen csak egyetlen célunk lehet ezen az estén, mégpedig a továbbjutás. A felkészülési időszak jól sikerült, az eredmények szempontjából kimondottan sikeresnek mondható, de az éles meccsek csak most jönnek. Nem engedjük el a Magyar Kupát, ugyanolyan fontosnak tekintjük, mint a bajnokságot. Vannak ugyan apróbb sérülések, ezért egy-két játékos elővigyázatosságból nem fog pályára lépni, ettől függetlenül az alacsonyabb osztályú ellenfelünkkel szemben meg kell szereznünk a győzelmet. Még akkor is, ha idegenben fogunk játszani.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!