BOON - Megyei kézilabda

2017.02.26. 13:23

ÓAM-Ózdi KC: Egységesen küzdeni és meglesz a siker

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B. 16. fordulójában az ÓAM-Ózdi KC együttese hazai pályán fogadja a Törökszentmiklós csapatát vasárnap.

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B. 16. fordulójában az ÓAM-Ózdi KC együttese hazai pályán fogadja a Törökszentmiklós csapatát vasárnap.

Férfi NB I/B, Keleti csoport, 16. forduló

ÓAM-Ózdi KC – Törökszentmiklósi KE (Ózd, vasárnap 17.00)

Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője: – Mint minden hazai mérkőzés előtt, most is azt mondom, hogy nem lehet más célunk, mint a két pont megszerzése. Ugyanakkor óva intek mindenkit, hogy a táblázaton elfoglalt helyezések, esetleg az elmúlt hetek eredményei alapján ítéljék meg az ellenfelünket. A Törökszentmiklóssal évek óta mindig nagy csatát vívunk, most is az lesz. Jól rajtoltunk, de az eddig begyűjtött négy pontnak akkor lesz tényleges eredménye, ha ezt a menetelést folytatni tudjuk. Az alföldiek hozták a kötelezőt a Nyírbátor ellen, aztán partiban voltak a listavezető Ferencvárossal. Ráadásul az esélyesség terhe egyáltalán nem nyomasztja őket, ezért biztos, hogy felszabadultan lépnek majd pályára. Nekünk viszont nem ezzel, hanem a saját játékunkkal kell foglalkozni. A tavaszi szezonban nyújtott formát tovább kell javítani, és ugyanolyan egységesen küzdeni, mint tettük legutóbb Kecskeméten. Ha így lesz, akkor nincs kétségem afelől, hogy meg tudjuk nyerni az újabb hazai találkozónkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!