Jegyzet

2020.09.28. 16:05

Érted

A házasság két ember igaz szerelmének megkoronázása, titkos szövetsége és erős, semmivel sem feloldható köteléke, amit ünnepelni kell, például egy gyermekkel.

Novák Krisztina

És igen, jó megünnepelni a családdal és a barátokkal, szép ruhában, nagy tortával és hajnalig tartó mulatsággal. De van, amikor a sors közbeszól, mint most, koronavírus idején. Lemondani a hőn áhítottról mindig nehéz. A hőn áhított párról, de nem a világraszóló mulatságról. Hiszen az csak egy nap a többi boldogból, míg Ő

az igazi a sok alkalmatlanból.

Higgyétek el, én tudom, mert tizenéves korom óta arra a másikra várok. De a sors nekem „csak” lovat küldött – abból legalább sokat –, herceget nem, így most itt állok, egyedül a világ ellen, önmagammal szövetségben. Pedig minden jobb, szebb és könnyebb azzal, aki bármit megtenne érted. Gyönyörű ruhát ölteni, romantikus fotókat készíteni, nagy fogadást tartani, a családdal és a barátokkal együtt örülni pedig még annyiszor lehet az életben. Érted?

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!