Friss hírek

2009.09.22. 11:29

Házfalnak csapódott a menekülõ csempész - négymillió forintos cigifogás Nyírbátorban

<p>Négymillió forint értékû cigarettával próbált elmenekülni hétfõ este autójával a rendõrök elõl egy csempész Nyírbátorban. A 23 éves férfi kocsijában 6490 doboz csempészett cigaretta volt.</p>

A rendõrök hétfõ este Nyírbátorban akartak ellenõrizni egy autót. A jármûvet vezetõ férfi azonban amikor meglátta a rendõrautót, menekülni próbált és behajtott egy "Behajtani Tilos" jelzõtáblával jelölt útra. A rendõrök szirénázva utána eredtek, de a sofõr tovább gyorsított. A menekülõ sofõr végül egy kanyarban kisodródott és az útpadkára hajtott, majd egy ház falának ütközve megállt - közölte Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság helyettes szóvivõje.

A balesetben senki sem sérült meg. Kiderült hogy a jármûvet vezetõ 23 éves fehérgyarmati fiatalember azért menekült, mert az autóban összesen 6490 doboz ismeretlen eredetû cigaretta volt. A lefoglalt dohányárú értéke mintegy, négymillió forint. Az ügyben az illetékes Vám- és Pénzügyõrség indított nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!