Helyi közélet

2012.03.29. 11:49

Segítünk: Célba ért az adomány

Borsod-Abaúj-Zemplén - A családfőt szíven szúrták. Azóta nehezen él meg a négygyermekes csonka család - írtuk nemrég.

Borsod-Abaúj-Zemplén - A családfőt szíven szúrták. Azóta nehezen él meg a négygyermekes csonka család - írtuk nemrég.A nemesbikki Ládi Lászlóné apa nélkül maradt 4 unokája számára kért segítséget az Észak-Magyarországtól nemrég. (A veje öt évvel ezelőtt gyilkosság áldozata lett.) Alapvetően tartós élelmiszereket és ruhaneműt kért a családnak. Cikkünk nyomán két olvasónk hozott adományt számukra. E héten Molnár László jelentkezett, hogy a fia kinőtt, de jó állapotú ruháit szívesen eljuttatná a gyerekeknek. Szerdán célba is ért a küldemény. Mint Ládi Lászlóné elmondta, a gyerekek addig nem is akartak elindulni iskolába, míg minden csomagot ki nem bontottak. A legkisebb lánynak, sajnos, csak egy zokni jutott, a legmagasabb fiúra viszont jó volt a sportcipő. A legtöbb minden a legidősebb, de bátyjánál kisebb termetű gyermekre volt jó. A bőrfocin csaknem összekaptak, mivel a lányoknak sincs labdájuk. Ám a fiúk ragaszkodtak a bőrfocihoz, minthogy nem egy közönséges labdáról van szó, ráadásul a DVTK-labdarúgók dedikációi tarkítják. Végül abban egyeztek meg: a lányok inkább a gördeszkát kapják.

Segítsünk együtt!

Kérjük olvasóinkat, aki segíteni tud a családon, tegye meg!

Amire szükségük volna: tartós élelmiszerek és ruhaneműk (A fiúk mérete: 43-as és 41-es láb, 167 cm magas, telt méret, illetve 156-os normál méret. A lányoké: 35-ös és 33-as lábméret, 144-es és 128-as normál méret.) Ha lehet, adományaikat egyenesen a család címére (Jeddi Gáborné, Nemesbikk, Ady E. u. 3. szám) juttassák el! (Esetleg 1-2 hétig fogadjuk szerkesztőségünk címén is: Miskolc, Zsolcai kapu 3. 3. emelet.) Szükség volna még hozzávetőleg 40 négyzetméter szigetelőanyagra is a padlástér szigetelésére.

Egyeztetés céljából a nagymama is hívható: Ládi Lászlóné telefonszáma: 20-581-2173

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában