Helyi közélet

2015.02.22. 14:03

Interjú: Audiobitch dj s

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnerei Saby Davis, Jack Derek és Tomy Montana, vagyis az Audio Bitch Records lemezlovasai voltak, akik sok érdekességet elmeséltek a miskolci hallgatóknak.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnerei Saby Davis, Jack Derek és Tomy Montana, vagyis az Audio Bitch Records lemezlovasai voltak, akik sok érdekességet elmeséltek a miskolci hallgatóknak.

Szabi: Milyen évet zártatok tavaly,és hogyan indult 2015 számotokra?

Saby Davis: Elég tartalmas évet zártam, hiszen remek fellépések voltak 2014-ben és a határokon túl is volt szerencsém pakolni a lemezeket ami, mindig külön öröm számomra. Megjelenés terén leginkább aktuális a "Dillon Francis, DJ Snake - Get Low (Saby Davis 2k15 EDM Edit) c. nóta, ami már elérhető a nagyközönség számára is, remélhetőleg sokak örömére. De idén is lesz több zene ami ki fog jönni tőlem, szóval érdemes csekkolni a facebook oldalamat, ahol mindig próbálok naprakész lenni. Amit pedig nagyon köszönök mindenkinek, hogy a Ballantine s Music Awards-on az "év felfedezettje" kategóriában harmadik lettem, de ígérem jövőre még magasabbra teszem a lécet! :) Jaa! "" target="_blank">Saby Davis & Guba - How We Do" nótánkat is ajánlom mindenkinek! :)

Jack Derek: Amit tavaly elterveztem, ahhoz képest nagyon jól sikerült a 2014-es évem, ennek ellenére 2015-öt szeretném még komolyabban megélni és már az év első felében ez meg is mutatkozik abban, hogy hamarosan napvilágot lát egy teljesen saját albumom, ami azt jelenti, hogy nyolc, kilenc saját dalt fog tartalmazni és február végi vagy márciusi megjelenése lesz a dolognak. Közös munka is megtalálható majd rajta, például Tomy Montanával és Johnnie Pappával, valamint Saby Davis-el. Klip is tervben van, aminek, ha aktualitása lesz, azonnal fogom jelezni mindenki felé.

Tomy Montana: Sok élmény ért minket tavaly és elmondhatom, hogy teljes gőzzel megy a munka az "Audio Bitch" háza táján. Az első megjelenés már megvolt idén, ami egy dupla számos "Ep" lett az egyik korongja pedig "Saby Davis & Guba - How We Do" c. sláger gyanús szerzeménye. Február elején egy kilenc dalos válogatás jött ki, amin sok fiatal lemezlovas és producer mutatkozik be a kiadónál, de sok olyan producer is, akinek már jelent meg dala nálunk. Ami biztos, hogy új vonal és új hangzás jellemzi mindezt. De itt van Marcel Volcano, egy veresegyházi fiatal tehetség, neki jön egy 10 dalos albuma február végén, valamint márciusban érkezik ismét egy válogatást a 2015-ös WMC-re amit szeretnénk prezentálni Miamiban,ahol mindenki ott van. :) Idén szintén tervben van havi két megjelenés, szóval megyünk előre nagy lendülettel. Sok fiatal tehetséges producer van, akiket bemutatunk majd a nagyközönségnek és ez a célunk 2015-ben sem változik. De idén már külföldről is fogunk licenszelni dalt. Várjuk a ifjú titánok jelentkezését! :)

Szabi: Tervek?

Jack Derek: Legfontosabb természetesen az új albumom, ez az ami leköti most minden időmet a fellépések mellett. Készítjük a zenéket folyamatosan a többiekkel, szóval ez a fő irányvonal idén, valamint külföldi bulik is a célok között szerepelnek.

Saby Davis: Jó úton jár a kiadó és ezt szeretnénk idén is folytatni még több saját zene elkészítésével, bemutatásával. A fellépések terén pedig sok olyan helyre eljutni, ahol még nem találkoztunk a közönséggel. Nemrég Lengyelországban volt fellépésem és úgy néz kis Csehországban is hamarosan játszók mögé tudok állni.

Tomy Montana: Munka, munka és munka! :) Addig is minden pénteken az éterben a Szinva Rádióban! :)

Szabi: Köszönöm srácok és további sikereket!

Tomy Montana, Saby Davis, Jack Derek: Köszönjük Szabi!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában