Helyi közélet

2011.07.23. 20:15

Lassú javulás, jövő héten felmelegedés Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Vasárnap reggel még előtűnik a Nap. De már délelőtt erős felhősödés kezdődik. Délután pedig már borongós idő lesz. Jelentős eső is esik. A jellemző hőmérséklet: reggel 15, délután 24, hétfőn reggel 15 fok körül alakul- az European Weather Service előrejelzése.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Vasárnap reggel még előtűnik a Nap. De már délelőtt erős felhősödés kezdődik. Délután pedig már borongós idő lesz. Jelentős eső is esik. A jellemző hőmérséklet: reggel 15, délután 24, hétfőn reggel 15 fok körül alakul- az European Weather Service előrejelzése.Hétfőn borongós, esős nap várható. - Hétközben felmelegedés, kevés eső a legvalószínűbb folytatás.

Közlekedés meteorológia

A hétvégi napokon sok, un. vasárnapi autós közlekedik az utakon.

Kiegészítő információk

Az időjárás-előrejelzés bizonytalansága: kicsi, - élettani fronthatás nincs, - ma éjfélkor a Holdfázis 43 %-os, csökkenő.

Orvosmeteorolágia

(dr. Czeglédi Zsófia) Vasárnapra ismét erős hidegfronti hatás várható, mely fokozza az ingerlékenységet, aluszékonyságot és a reflexek romlása is jelentkezhet, így a balesetek száma növekedhet. A helyi záporok, zivatarok az utakat csúszóssá téve tovább fokozhatják a balesetek kockázatát. A változékony, esős, hűvös időnek van pozitív hatása is. Országszerte csökkent a levegő por- és pollentartalma, azaz az allergiás betegek panaszai.

- Pártai Lucia -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában