Autó-motor

2019.10.29. 21:21

Új szervizműhellyel bővül a Miskolc Autó

Kilenc év – ennyi ideje íródik a Miskolc Autó története. Kilenc éve forrt össze Sándor Attila neve azzal a márkakereskedéssel, amelynek immár nem csak vezetője, hanem egyik tulajdonosa is egyben. Kilenc év – ennyi ideje írhatunk a Miskolc Autóház Kft. folyamatos fejlődéséről.

A kezdetekben Audit, Škodát, Volkswagent és VW Haszongépjárműveket forgalmazó Miskolc Autó 2016 óta két telephelyen látja el a Porsche Hungaria mind a négy márkájának a képviseletét, időközben ugyanis SEAT-ot is felvették a portfolióba. Ezzel együtt évente közel ezer autót adnak el, amihez egyre növekvő szerviztevékenység társul.

A Škoda telephelyének megvételével úgy gondoltuk, hogy megoldódnak a szervizkapacitást illető gondjaink, és megússzuk csarnokbővítés nélkül a Lorántffy utcai telephelyen. Az értékesítési adataink, valamint a piacba vetett hitünk azonban arra sarkalt minket, hogy átgondoljuk a terveinket, így elkezdtük egy közel ezer négyzetméteres, több mint tíz állásos szerviz építését” – nyilatkozta tavaly év végén, az Észak-Magyarország TOP 100 Gazdasági Díjának átvételét követően Sándor Attila. Ma pedig immár arról számolhatunk be, hogy hamarosan birtokba veszik az új szervizcsarnokot.

– A 800 négyzetméter nagy új épület egy korszerű raktárral bíró új műhelycsarnokot rejt. Az új műhelyben tíz új emelővel, köztük a haszongépjárművek szervizeléséhez szükséges, a legújabb előírásoknak megfelelő emelővel dolgozhatnak majd a kollégák. Emellett elektronikus olajkiadó-rendszert is kialakítottunk – tudtuk meg Lövei Péter műszaki igazgatótól. Hozzátette: az új szerelőcsarnoknak köszönhetően mintegy duplájára nőtt a szervizkapacitásuk, ezzel párhuzamosan azonban – kihasználva a régi műhelyrészeket – a villamossági- és a karosszériaműhely kapacitása is bővül. A szervizben így 3-3 villamoságis és karosszérialakatos, négy fényező, valamint hét szerelő dolgozik.

A szakmai kiválóságukról mindennél jobban árulkodik, hogy Lövei Péter világbajnok szervizvezető kategóriában, Varga Tamás pedig többek között második és harmadik helyezéssel büszkélkedhet szerviztechnikus kategóriában.

A Lorántffy utcai új szervizműhely az Audi, SEAT és Volkswagen márkák mellett a VW Haszonjárműveket is kiszolgálja. És mint Lövei Péter mondta, hamarosan teljes kapacitással megkezdik a munkát.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!