Autó - Motor

2016.09.27. 14:10

Videó: Ilyet akarunk vezetni! - A driftelő tankok az élet császárai

Amerikai és norvég tankokat teszteltek extrém vezetési körülmények között – olyanok között, melyek lehetővé tették a driftelést, ezért aztán a sofőrök drifteltek is bőszen.

Amerikai és norvég tankokat teszteltek extrém vezetési körülmények között – olyanok között, melyek lehetővé tették a driftelést, ezért aztán a sofőrök drifteltek is bőszen.

Az Exercise Cold Response nevű hadgyakorlaton amerikai tengerészgyalogosok vettek részt, és lehet, hogy kicsit fáztak, de az is biztos, hogy ennek ellenére remekül érezték magukat közben.

Bónuszként mindez alá bevágták az Initial D Eurobeatjét, így már tényleg mindannyian driftelő tankot akarunk vezetni...

Forrás: automotor.hu.


Az alábbi lengyel tulaj nem akármilyen belépőt tervezett klubja megnyitójára, egy tankkal akart leparkolni közvetlenül az ajtó előtt, és onnan kipattantva vonult volna be. A nagy esemény előtt persze gyakorolni kell, be is pattant a tankba, egyetlen dolog maradt csak le: elfelejtette, hol a fék...

"Elvesztette az egyik T-80-as tankját az úton az egyik orosz katonai hadosztály Moszkva térségében. A harckocsit végül az ég felé meredő lánctalpakkal találták meg" - szórakozott a híren az orosz közösségi média.

De az is lehet, hogy az egész vezetéstől elvették a kedvét annak a tanulónak, aki egy rossz manőver után a tank alatt kötött ki.

Már csak azért is, mert szervánál lehet, hogy a fél lelátó leomlik. Ha pedig nem ő nyer, garantáltan kivégzi az ellenfelet. Meg mindenkit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!