Videó: „Semmi különös”, csak felborult egy T-80-as tank Oroszországban

Akt.:
"Semmi különös, csak felborult egy T-80-as tank Oroszországban"
"Semmi különös, csak felborult egy T-80-as tank Oroszországban" - © Fotó: rt.com
“Elvesztette az egyik T-80-as tankját az úton az egyik orosz katonai hadosztály Moszkva térségében. A harckocsit végül az ég felé meredő lánctalpakkal találták meg” – szórakozott a híren az orosz közösségi média.

A baleset csütörtökön történt Naro-Fominsk városában, nyugatra az orosz fővárostól. A tankot egy tréleren szállították, amikor a “feje tetejére álltak a dolgok”.

Jelenlévők szerint – akik képeket és videókat töltöttek fel a nem mindennapi balesetről -, a tréler nem tudott bevenni egy kanyart. A Lenta.ru orosz hírportál helyi katonai tisztviselőkre hivatkozva azt írta, a tréler kereke szakadt ki.

# A video posted by @motostason4ik on

Illetékesek szerint senki sem sérült meg, mert nem volt senki a tank belsejében amikor felborult, hozzátéve, hogy a harckocsiban lőszer sem volt. Az út viszont eléggé beszakadt a súlyos katonai jármű alatt.

Amíg speciális egységeket várták a helyszínre, az emberek máris elkezdtek gúnyt űzni a balesetből. Egyesek – valószínűleg a páncélos hadosztály közelében élők – hűvösen csak annyit jegyeztek meg: “Semmi különös”.

Необычное ДТП у наших соседей из Наро-Фоминска #дтп#танк A photo posted by Одинцово (@oinfo) on

Mások szerint ezzel a jól eltervezett katonai manőverrel az ellenséget akarták meglepni.

Forrás: rt.com.