Autó - Motor

2013.03.16. 14:40

Havazás - Tíz települést nem lehet megközelíteni Tolnában

Szekszárd, 2013. március 16., szombat (MTI) - Tíz települést nem lehet megközelíteni hóakadályok miatt Tolna megyében - tájékoztatta a Tolna megyei védelmi bizottság titkára szombat reggel az MTI-t.

Szekszárd, 2013. március 16., szombat (MTI) - Tíz települést nem lehet megközelíteni hóakadályok miatt Tolna megyében - tájékoztatta a Tolna megyei védelmi bizottság titkára szombat reggel az MTI-t.Nagy Zoltán ezredes elmondta: közúton személygépkocsival továbbra sem lehet eljutni Fürgedre, Ozorára, Regölybe, Diósberénybe, Szakadátra, Gyulajra, Szakcsra, Jágónakra, Újiregre és Szárazdra.

A lakosság ellátásában a települések lakói segítenek, több községbe a helyiek traktorokkal vittek reggel kenyeret - tette hozzá.

Szombat estig minden település megközelíthető lesz - közölte.

Beszámolt arról, hogy Tamási térségében csaknem kétszázan töltötték a szombatra virradó éjszakát ideiglenes szálláshelyeken, a nap folyamán ők is eljuthatnak otthonukba - mondta.

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság adatai szerint az elmúlt két napban a mentők hét embert mentettek meg a kihűléstől, két ember azonban életét vesztette. Boros Brigitta Tolna megyei katasztrófavédelmi szóvivő közlése szerint a két férfit Fürgeden és Magyarkesziben saját házuk udvarán találták meg, kihűltek.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!