Sziréna

2019.12.17. 20:30

Rablók őrizetben

Deteken és Ózdon történt rablások elkövetőit vette őrizetbe a rendőrség.

Forrás: police.hu

Az első bűncselekmény még december 10-én történt Deteken. A 39 éves gyanúsított idős édesapjától vette el erőszakkal a nyugdíját, amelyet a postás aznap kézbesített számára.

A másik bűntény 2019. december 13-án történt Ózdon. Ebben az esetben egy 31 éves férfi egy nőismerősével beszélgetett, akinek a kezéből erőszakkal elvett egy 10 000 forintos bankjegyet, majd meg is fenyegette, hogy újra megüti, ha visszaakarná venni az elrabolt pénzt.

Az esetekről napokkal később tettek bejelentést a rendőrségen. A rendőrök mindkét ügyben rövid idő alatt azonosították, majd az Encsi Rendőrkapitányság Szikszói Rendőrőrsére és az Ózdi Rendőrkapitányságra állították elő a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. A hatóságok mindkét esetben őrizetbe vették a gyanúsítottakat, akikkel szemben előterjesztést tettek letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában