Asztrológia

2015.11.07. 09:14

Napi horoszkóp – 2015. november 7.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Nehezen képes leplezni azt a belső feszültséget, ami Önben tombol. Nem is baj az, ha nem engedi, hogy feleméssze Önt, de ha emiatt vitába keveredik, ne a másik félben keresse a hibát. Hisz Ön az, aki nem fogadja el a kritikát, aki mindent jobban tud és képtelen megőrizni a nyugalmát, ha ellent mernek mondani. Harcoljon az igazáért, de ne másokat okoljon azért, ha eközben elveszíti a fejét és a higgadtságát.

Bika

04.21 – 05.21

Ne bosszankodjon azon, ha valaki más véleményt képvisel, mint Ön. Próbálja meggyőzni az igazáról, ha ezzel nem ér el eredményt, engedje, hogy a maga útját járja. Ha valóban azt az utat kellett volna bejárnia, amit Ön gondolt, előbb-utóbb visszatér Önhöz, ha kiderül, hogy az ő elképzelései is megvalósíthatóak, örüljenek együtt a sikerének. Kár egy ilyen apróság miatt megharagudni rá, hisz ennél sokkal nehezebb helyzeteket is átvészeltek már együtt.

Ikrek

05.22 – 06.21

Maradjon inkább a háttérben, ugyanis hajlamos lehet túl harciasan kiállni saját magáért. Nem mindig célravezető az, ha félresöpri mindazokat az útjából, akik más véleményen vannak, mint Ön, ilyen ez a mai helyzet is. Érdemes engedni, hogy mások érvényesüljenek, hisz az Ön elképzelésében is számos buktató van, amit nem mért fel előre. Ha továbbra is ragaszkodik hozzá és ilyen makacsul védi az igazát, csak elveszíti azokat, akik Ön mellett állnak.

Rák

06.22 - 07.22

Elsősorban a nyugalmának köszönheti azt, ha vitás kérdésekben Önt kérik fel döntőbírónak. Nem hagyja, hogy a hangosabban kiabálók véleménye érvényesüljön, addig nem ítélkezik, amíg valamennyi felet végig nem hallgatott és önmagában nem rakta össze a képet. Ez ugyan időigényes, de képes türelmesen és higgadtan feltenni azokat a kérdéseket, végighallgatni a válaszokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy tisztán lásson.


[poll id="4"]


Oroszlán

07.23 - 08.23

Nyugodt, kiegyensúlyozott, amit annak köszönheti, hogy sikerült kialudnia magát. Kipihenten mindjárt szebbnek látja a világot és a türelme is visszatért. Érdemes olyan feladatokkal foglalkoznia, amelyek nagy odafigyelést, összpontosítást igényelnek, mert a mai napon megvan Önben a kitartás, hogy addig ne nyugodjon, míg megoldást nem talál rá. Az esti órákban keressen alkalmat arra, hogy kicsit önmagával is foglalkozzon.

Szűz

08.24 - 09.23

Ne lepődjön meg, ha váratlanul új emberek szeretnének belépni az életébe. Már régóta figyelik Önt, és elérkezettnek látják az időt arra, hogy a tiszteletüket személyesen is kifejezzék. Nem hirtelen elhatározás vagy valamilyen hátsó szándék vezérli őket, hogy közelítsenek Önhöz, hanem azért, mert a tevékenysége alapján úgy gondolják, Ön valóban nagyszerű ember. Fogadja őket nyitott szívvel, bizalommal.

Mérleg

09.24 - 10.23

A minőségre törekedjen, ne a mennyiségre. Képtelen egyszerre ugyanis több dologra is figyelni, ezért egyszerre egy feladatra összpontosítson, és addig ne kezdjen újba, amíg azt le nem zárta. Ha közben megzavarják, nehezen zökken vissza, ezért csökkentse minimálisra az olyan tényezőket, amelyek miatt elakadhatna a munka. Ne halogassa a teendőit, mert a végén csak nagy kapkodás árán lenne képes befejezni azokat.

Skorpió

10.24 - 11.22

Ingerült, az idegei pattanásig feszültek. Elég egy apró szikra és máris robban a bomba, azaz Ön. Képtelen uralkodni az indulatain, ennek köszönhetően azonban sorra veszíti el az embereket maga mellől. Hisz ki szeretne egy lőporos hordó mellett várni a végzetet. Mielőbb végezzen azokkal a feladataival, amelyeket feltétlenül meg kell oldania és szakítson időt arra, hogy önmagával törődjön. A feszültségét pedig vezesse le egy kis testmozgással.

Nyilas

11.23 - 12.21

Csak akkor hozzon meg döntéseket, ha azokat már napok óta előkészíti és így minden információ a birtokában van ahhoz, hogy belássa a következményeket. Hajlamos lehet ugyanis érzelmi alapon elhatározásra jutni még olyan kérdésekben is, ahol ennek semmi helye. Márpedig így veszélybe sodorhatja a nehezen megteremtett anyagi egyensúlyát, a szakmai jövőjét. A túlzott érzékenységének most ugyanis nincs helye.

Bak

12.22 – 01.19

Ne a környezetében élőket használja villámhárítóként, ők tehetnek ugyanis a legkevésbé a kialakult helyzetről. Elsősorban a saját makacsságának köszönheti, hogy ide jutott. Amikor figyelmeztették, nem hallgatott a jó szóra, így semmi alapja annak, hogy most rajtuk kérje ezt számon. A leghelyesebb jelenleg egyébként sem a bűnbakkeresés, hanem a helyzet mielőbbi megoldása. Azt a kevés energiáját, ami van, inkább erre használja.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Képtelen uralkodni az érzelmein, a dühkitörést felszabadult jókedv követi, de ez sem tart sokáig, mert hirtelen elszomorodik. Éppen aszerint változik a hangulata, az ablakon kinézve mit lát. Így azonban képtelenség megmaradni Ön mellett, ne csodálkozzon, ha egy idő után már hiába keresne segítséget egy-egy probléma megoldásához, nem talál senkit. Az ősz valóban a maga változatosságával gyönyörködtető, de ez nem mondható el az emberi hangulatra.

Halak

02.20 - 03.20

Mindig azt kapjuk vissza, amit adunk. Különösen igaz ez a mai napjára. Ahogyan Ön közelít az emberek felé, úgy fogadják és viszonozzák azt. Mintha csak tükröt tartanának Ön elé. Éppen ezért, ha bármi bosszantót érez a másik viselkedésében, elsősorban saját magában kell szétnéznie. Nem várhat onnan kedvességet, ahol Ön csak kritizál, de természetes, ha visszamosolyognak Önre, ha Ön boldog, kiegyensúlyozott ember benyomását kelti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!