Asztrológia

2013.03.30. 10:57

Napi horoszkóp - Szombat 2013.03.30.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.Kos

03.21-04.20

Remek időszak következik a magánéletében. Új embereket ismer meg és régi kapcsolatai kapnak friss lendületet. Nem is kell tudatosan keresnie az ismerkedési lehetőségeket, már egy bevásárlás is módot ad arra, hogy beszélgetésbe elegyedjen, és érdekes élményekkel gyarapodjon. Egy váratlan ajánlat segítségével párjával kettesben tölthetnek el néhány órát, használja ezt ki arra, hogy újra elcsábítja.

Bika

04.21-05.21

Igencsak zűrzavarossá válhat a nap, ha nem tervezi meg előre. Kérje ki ebben a családtagok segítségét is, hisz nekik is kell beleszólása lenni abba, hogyan is teljen el a szombat. Ne engedje, hogy minden munka csak az Ön nyakába szakadjon, vonja be őket is a teendőkbe. Bár nem lelkesednek túlzottan az ötletért, könnyen kárpótolhatja őket egy érdekes délutáni esti programmal. A szervezés mindig is az erőssége volt, most is ez lendíti át a holtpontokon.

Ikrek

05.22-06.21

A mai napon megtapasztalja, hogy az emberi kapcsolatok nem mindig működnek tervek szerint. A kérdések, a gondok újra és újra más irányba terelik, mint azt előre meg lehetne jósolni. Bár az Ön élete igencsak zavarosan alakul, meg kell őriznie a nyugalmát és nagy türelemmel megoldani a kényes szituációkat és a heves nézeteltéréseket. Különösen családon belül fontos, hogy ne az indulatok vezéreljék a tetteit.

Rák

06.22-07.22

Ma át kell esnie néhány kínos beszélgetésen ahhoz, hogy megőrizhesse a családi békét. Szóba kerülnek kellemetlen kérdések is, de szerencsére most nem esik nehezére, hogy beleérezze magát a beszélgetőpartnere helyzetébe. Ez pedig az egyik legfontosabb lépés ahhoz, hogy megértse és el tudja fogadni az ő álláspontját. Ha pedig ez megvan, onnan már csak egy kis lépés választja el a megoldástól.

Oroszlán

07.23-08.23

Sok örömét leli a mai napban, ha nem a négy fal között tölti el és arra is szakít időt, hogy a házimunka mellett saját magára is figyeljen. Menjen el a barátaival szórakozni, kapcsolódjon ki olyan programokon, melyek megfelelnek az Ön érdeklődési körének. Bár nem tervez el előre semmit, mégis úgy alakul a napja, ahogyan az Önnek a legmegfelelőbb. Mutassa meg bátran a világnak, milyen értékes ember is Ön.

Szűz

08.24-09.23

Problémák merülhetnek fel a magánéletében. Különösen akkor, ha a partnere bal lábbal kelt fel. Engedjék ki mindketten a fáradt gőzt, de ne úgy, hogy egymással veszekednek. Ha az kell, menjenek külön szórakozni, csináljanak olyan programokat egymástól függetlenül, amely szükséges ahhoz, hogy kikapcsolódjanak. Ha pedig úgy alakul, üljenek le beszélgetni, tisztázzák a félreértéseket, majd együtt harcoljanak a világgal Ez összekovácsolja Önöket.


[poll id="4"]


Mérleg

09.24-10.23

Megértésre vágyik és kényeztetésre. Ne harapja le a párja fejét, ha ezt nem veszi észre, finoman hozza a tudomására. Nem várhatja el senkitől, hogy olvasson a gondolataiban, már csak azért sem, mert éppen Ön húz maga köré falat olyankor, amikor a hangulata nincs a csúcson. Dolgozzon azon, hogy megnyíljon legalább a szerettei körében. Ez lényegesen megkönnyítené nem csak a saját helyzetét, de családtagjaiét is.

Skorpió

10.24-11.22

A mai nap ideális arra, hogy egy olyan témába ássa bele magát, amely régebb óta foglalkoztatja. Ültesse át gyakorlatba is azt, amit olvas. Az új hobby nem igazán van a családtagjai ínyére, de ez Önt ne foglalkoztassa, csak magára figyeljen. Megérdemli, hogy olyan kérdésekkel foglalkozzon, melyek Önt boldoggá teszik. És ha mondjuk egy új fogyókúrás módszert szeretne kipróbálni, nem válik egyetlen családtagja hátrányára sem.

Nyilas

11.23-12.21

Úgy érzi, bármit is mond Ön, csak ellenállást válthat ki és nem talál szövetségest. Nem érti, miért értik félre minden szavát, miért magyaráznak bele olyan dolgokat a cselekedeteibe, melyek egyáltalán nincsenek ott. Próbálja meg türelemmel és megértéssel elemezni a problémát és kerülje el a sok magyarázkodást, hisz ezzel csak tovább rontja a helyzetét. Ha másképpen nem megy, vonuljon ma kicsit félre és kerülje az emberek társaságát.

Bak

12.22-01.20

Megmagyarázhatatlan, de Önt boldogsággal eltöltő egyensúlyba kerül önmagával és a környezetével is. Most kicsit több figyelem hárul Önre, mint azt megszokta, de helyt áll ebben a szerepben. A családból többen is Önhöz fordulnak segítségért. Természetesen ne fukarkodjon a tanácsokkal, de ha anyagi támogatást remélnek Öntől, fontolja meg alaposan, valóban nélkülözni tudják a kölcsön kért összeget. Ne habozzon nemet mondani, ha nem tud segíteni.

Vízöntő

01.21-02.19

Nincs semmi oka arra, hogy elvonuljon a világ szeme elől. Sőt. Megmagyarázhatatlan vonzerő lengi körül, ennek köszönhetően új ismeretségekre tehet szert, baráti körben pedig könnyen kerül a figyelem középpontjába. Vegye észre azonban, hogy a környezetében valaki segítségre szorul, de nem meri a problémáit őszintén feltárni. Ön lehet most az az ember, akire rá meri bízni a titkát. Lehet, a gondját megoldani nem tudja, de ha már elmondhatja valakinek, megkönnyebbülhet.

Halak

02.20-03.20

Nem látja a fától az erdőt, pedig úgy gondolta, hogy a helyes úton jár és a megszokások csak előnyösek lehetnek. De az erdő is könnyen dzsungellé válhat, ha nem gondozzák és az elhalt fákat nem termelik ki. Tegyen Ön is így a szokásaival és bírálja felül azokat. Bizony vannak olyanok, melyek fölött eljárt az idő, vagy már a gyermekei nőttek túl rajtuk. Beszélgessen sokat azokkal, akik igazán közel állnak Önhöz, legyenek ők családtagok vagy barátok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!