Asztrológia

2012.12.22. 10:56

Napi horoszkóp - szombat 2012.12.22.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Miközben mindenki már gőzerővel készül az ünnepekre, esetleg már elutazott családjához, Ön kénytelen bemenni a munkahelyére. Talán azért, mert mindig szívesen vállal helyettesítést, de így legalább nem zavarják a folytonos okvetetlenkedésekkel. Ha belehúz a köteles rész teljesítésébe, anyagilag semmiképpen sem fog rosszul járni és még marad elég energiája ahhoz is, hogy szabad idejében hódoljon legkedvesebb hobbijának.

Bika

04.21-05.21

Már napok óta érzi, hogy valami nincs rendben, de csak ma jött rá, hogy mi az. A megfázástól vagy a hirtelen időjárás-változástól, nem tudni pontosan, melyiktől, de ágynak dől. A legrosszabbkor történik ez Önnel, és a háziorvosa sem bíztatja semmi jóval. Örüljön, ha a karácsonyfa alatt már nem a lázmérővel a hóna alatt ül, hanem már lábadozóban. Ugye, meggondolatlansága megint milyen kellemetlen helyzetet teremtett?

Ikrek

05.22-06.21

Most már végképp nem halogathatja tovább a végső simításokat. Ettől a gondolattól kiborul, ideges, csapkod-kapkod. A kákán is csomót keres. És aki keres, az talál. Nem könnyű ma Önt elviselni. Remélhetőleg a partnere türelmes lesz és főleg megértő, mert csak így kerülhetik el az igazi nagy konfliktusokat. Hiába is mondaná bárki, hogy nyugodjon meg, Ön ettől csak még inkább felpörög. A családja alig várja, hogy végre ágyba kerüljön.

Rák

06.22-07.22

Vallja be, hogy tulajdonképpen imádja a karácsonyt, minden zűrrel, rohanással együtt. A készülődés izgalma feledhet minden fáradalmat, minden bosszúságot. Ma még van ideje arra, hogy nyugodtan számba vegye, mindenkinek sikerült-e beszerezni az ajándékokat, nehogy valakiről megfeledkezzen. Önnek talán sokkal jobban fájna a könnyes csalódottság, mint az illetőnek az ajándék hiánya. Csak aztán ne feledje a fa alá is becsempészni.

Oroszlán

07.23-08.23

Most, az ünnepek előtt még van ideje arra, hogy átgondolja, mit kell még megtennie az év hátralévő napjaiban, mi az, amit feltétlenül el kell még végeznie. Sőt, még cselekvésre is van ideje és lehetősége – igaz, nem túl sok. A családi élete változatlanul kiegyensúlyozott, de ezt nem tudja kellően megbecsülni. Pedig nincs is annál szebb, mikor az ünnepek előtti hajtás és feszültség az otthon bejárati ajtaján kívül maradhat, ne vigye hát Ön se haza.

Szűz

08.24-09.23

Úgy ébred, hogy képesnek érzi magát arra, hogy akár hegyeket hordjon el. Legyen az házimunka, bevásárlás, semmi és senki nem állíthatja meg. Elemében van, csak úgy sugárzik az önbizalomtól és ez oly meggyőzően hat a környezetére, hogy szinte minden akadályt elgörgetnek Ön elől. Megbirkózik minden kihívással és este úgy fekhet le, hogy otthonában minden készen áll az ünnepekre. Régen volt már ilyen.

Mérleg

09.24-10.23

Szervezete vészjeleket küld. Az utolsó munkahét hajtása és stresszhelyzetei kimerítették vitaminkészleteit, fáradtnak, gyengének érzi magát. Szerencsére szívesen fogyaszt gyümölcsöket, frissen facsart leveket, így gyorsan helyreáll az egyensúly. Bár nem végez minden munkával, amit mára eltervezett, de jól halad és még mindig van egy egész napja arra, hogy gondosan előkészítsen mindent az ünnepekre.


[poll id="4"]


Skorpió

10.24-11.22

Felkorbácsolódnak az érzelmei a mai napon. Ez persze nem csoda, hisz a feszültség az otthonában kézzel fogható. Valaki mélyen megbántja vagy olyan dolgokra emlékezteti, melyeket hosszas küzdelem árán tudott magában mélyen eltemetni. Kerülje a konfliktusokat, inkább meneküljön el. Biztos akad valaki, akinek még nem vett ajándékot, most még a bevásárlóközpontok forgataga is megnyugtatóbban hat Önre, mint a szerettei.

Nyilas

11.23-12.21

Ma nagy lépést tesz előre. A nap alkalmas az újrakezdésre. Ha szabadságra készült a két ünnep között, kezdje meg annak tervezését, hol fogja eltölteni. Amennyiben a karácsonyi ünnepeket nem otthon tölti, induljon útnak még a mai napon. Szárnyalása még a partnerét is magával ragadja. Ne feledkezzen meg arról az emberről, aki sokat jelent Önnek, de aki most nagyon magányos, és csak arra vár, hogy Ön felkeresse.

Bak

12.22-01.20

Szíve szerint elmenekülne a hegyekbe, elbújna az Ön előtt álló feladatok elől. Anyagilag még meg is engedhetné magának, hogy két napra eltűnjön a világ szeme elől, de nincs senki, aki helyettesítené a házimunkában. És az most ott tornyosul Ön felett elüldözhetetlenül. Így aztán bármily nehezére is esik, hozzálát a takarításnak, a karácsonyfadíszek keresésének, leporolásának. Csak nyugalom, van még ideje mindenre.

Vízöntő

01.21-02.19

Bár közel sem áll készen, mégsem hajlandó kapkodni, idegeskedni. A mai napot arra szánja, hogy felkészüljön a holnapra, rápihen az Önre váró tennivalókra. Emlékleltárt készít az évről. Még Ön is meglepődik, mennyi jó, kellemes, kedves és szép hatás érte a kellemetlenek mellett. Ne hagyja elfakulni az előbbieket, ezekre vigyázzon, ezeket őrizgesse, mert ezek az igazi értékek az Ön életében.

Halak

02.20-03.20

Ma végre lélegzethez jut. Ezt a kis szünetet arra kellene felhasználnia, hogy rendet teremtsen a legbensőbb énjében. Bizonyos személyeknek megint olyan nagyszabású ígéreteket tett, amelyeket nem lehet már betartani. Jobb lenne, ha a reális helyzethez ragaszkodna és helyesen mérné fel a tartalékait, energiaszintjét. A barátok vagy a szomszédok bíztatást várnak Öntől, ne okozzon nekik csalódást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!