Asztrológia

2012.07.25. 11:38

Napi horoszkóp - szerda

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Gyakoroljon egy kis önkritikát Önmagán. Keresse meg magában azokat a dolgokat, melyek Önt a környezete számára szerethetővé, de legalábbis tisztelhetővé teszi. Próbálja meg a pozitív jellegű tulajdonságait, gondolkodását előnyben részesíteni, és a negatívumokat hanyagolja el. Bátran vállalnia kell az új dolgokat, de ne makacskodjon, mert a szerencsés, új lehetőségekben és dolgokban is sokat árthat magának, ha kitart a korábbi elvei vagy elhatározásai mellett.

Bika

04.21-05.21

Nem tudja, hogy miképpen fogjon hozzá. Érzi, hogy tennie kell valamit, méghozzá haladéktalanul, de mégis tétovázik. Semmi sem olyan rossz, mint ez a mostani bizonytalanság. Ha arra vár, hogy mások mondják meg, mit tegyen, könnyen lehet, hogy végleg elveszíti őt. Ha másképpen nem megy, némi időhaladékot kérve, próbálja meg a független, megfontolt döntés lehetőségét biztosítani önmagának.

Ikrek

05.22-06.21

Főnöke a mai napon, Önt a leginkább meglepő módon, agyba-főbe dicséri, de néhány nappal ezelőtt még egyértelműen az értésére adta, hogy alkalmatlannak találja az együttműködésre. Ki érti ezt? Ami a karrierjét illeti, most talán végleg kimozdul a holtpontról. Hogy milyen irányba, az az elmúlt napok történéseinek fényében nem megjósolható, de legalább véget ér a bizonytalan, senkinek sem kedvező állapot.

Rák

06.22-07.22

Mikor legyen az ember élete kalandos, ha nem júliusban. A forró nyári flörtök szinte újjávarázsolják, felpezsdítik a vérét. Úgy érzi, hogy az élet csodálatos. Most elképzelhetetlennek tetszenek a búbánatos napok, mikor kimozdulni sincs kedve a lakásból. Ma minden őrültségre kapható, de ha a második dekádban született, legyen nagyon óvatos, nehogy megégesse magát. Szó szerint és átvitt érelemben is.

[poll id="4"]

Oroszlán

07.23-08.23

Egy ilyen szeszélyes, változékony, bolondos napon az ember mindent másképpen lát, mindent máshogyan értékel. Eddigi véleményét alaposan próbára teszi egy friss információ, és ennek következtében át kell értékelnie egész eddigi hozzáállását. Kivételesen most meg tud szabadulni az előítéleteitől, és felfedez eddig rejtett dimenziókat is. Az elemzésből azonban kár volna kihagyni saját magát.

Szűz

08.24-09.23

Ma a törekvő, szorgalmas énje kerül előtérbe. Mindezt főnökei is észreveszik és elismerés övezheti a tevékenységét. Lehet, hogy vezetői pozíciót kínálnak fel, de ezt jól fontolja meg. Mivel Ön túlzottan megértő és szívén viseli a unkatársai gondját, vezetőként súlyos gondot vehet a nyakába. Nem éri meg. Maradjon csak meg beosztottnak, így jobban elérheti azt, amit szeretne, és amire képes is.

Mérleg

09.24-10.23

Legyen nagyon óvatos minden függőben lévő ügye kapcsán. Ne legyenek túlzott reményei sem az üzlettársával, sem a kollégáival kapcsolatban, okvetlenül kerülje el a „mindent vagy semmit” szituációkat. Ne tegyen fel semmit egy lapra. Feleslegesen sok pénzt ne vigyen magával, mert megtörténhet, hogy illetéktelen kezekbe kerül. Este próbálja meg feloldani az egész napi stresszt egy jó könyvvel vagy zenehallgatással.

Skorpió

10.24-11.22

Valami lezárulhat, valami elkezdődhet. A munkában, az életviszonyokban és a szerelemben is új időszámítás veheti kezdetét. A befejezés nem lesz tragikus, a kezdés pedig tele izgalommal, reményekkel tölti el. Várakozást ébreszt Önben, felpezsdíti. Nagy dolgokat vihet végbe, ha az új élmények alkotásra ihlettik. A mai napon vendégek várhatóak, akik sok mindenről megváltoztatják az eddigi véleményét.

Nyilas

11.23-12.21

Teljes nyugalomban töltse el ezt a mai szerdát, kizárólag a munkájával törődjön. Igyekezzen a háttérben maradni, ne tolja előtérbe magát. Ha szerencsés és szabadságon van, adja át magát a csendes örömök élvezetének. Legyen óvatos a kiadásaival, ne költekezzen túl sokat. Ha megpróbálják valami „jó bulira” rábeszélni, térjen ki ez elől. A szerelemnek kedvez ez a nap. Ma eléri a csúcspontot.

Bak

12.22-01.20

Induljon a versenyen, most tényleg kifejezetten a részvétel a fontos. Nem sok esélye van arra, hogy dobogós lesz, és mégis örülni fog, hogy vállalkozott a megmérettetésre. Éppen az elszántságát fogják azok értékelni, akik tisztában vannak a teljesítőképességével. Vigaszdíjra vagy különdíjra ennek ellenére, vagy pont ezért, számíthat. Minthogy fontosabb dolga úgy sem akad, ideje lenne megünnepelni az Életet.

Vízöntő

01.21-02.19

A július eredményeit és kudarcait nem árt alaposan szemügyre vennie. Sok esetben csak egy hajszálon múlt, hogy nem győztesen, hanem vesztesként távozott a küzdőtérről. Ha az okokat higgadt fejjel képes elemezni, fontos következtetéseket vonhat le. Ennek pedig hamarosan akár a hasznát is láthatja. Ma különösen figyeljen a hírekre, olyan információk birtokába juthat, melyek a következő napokban sorsdöntő jelentőséggel bírnak.

Halak

02.20-03.20

Ha valamilyen hivatali hírre vár, akkor az biztosan befut a mai napon. Ez újabb megfontolásokat tesz azonban szükségessé. De ne hagyja magát az eddigi helyesnek tartott útról letéríteni. Az új helyzetektől vagy feladatoktól ne reméljen rögtön csodát. Néha a kipróbált, bevált dolgok sokkal többet érnek. Egy bizonyos embert, aki nagy reményekkel volt az Ön irányába, ne hagyjon rútul a pácban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!