Asztrológia

2012.07.13. 10:01

Napi horoszkóp - péntek

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

A munka köti le minden percét jelenleg, munkahelyén most nincs uborkaszezon. Így viszont nagyon kevés ideje marad a magánéletre. Szerencsére minden rendben van otthon, így lehetősége van arra, hogy igazán kipihenje magát egy-egy fárasztó nap után. Partnere megértően viselkedik az adott helyzetben és igyekszik segíteni Önt ezekben a napokban. Szerencsés, mert így komolyabb sikereket érhet el.

Bika

04.21-05.21

Az elmúlt hetekben történt megannyi dolog olyannyira lefoglalta minden idejét és lekötötte minden energiáját, hogy a szokásos precizitásával nem törődve, sokat improvizált. Rögtönzéseinek egy része helyes irányba terelte az eseményeket, míg mások egyértelműen kudarcot eredményeztek. Ha át tudja tekinteni a jó és a rossz döntéseinek okait, a közeljövőben nem követ el hasonló baklövéseket.

Ikrek

05.22-06.21

Nem kavar hullámokat a békés vizeken, még csak szellő sem fodrozza a tükörsima felszínt. Partnerével harmonikusan alakul a kapcsolata. Rutinfeladatait könnyedén végzi el. Ne bízzon meg azonban egy új ismeretség ígéreteiben, még ha azokat meggyőzően is tálalja, Ha ellent tud állni a kísértésnek, a későbbiekben nem kell anyagi gondokkal számolnia, de ha könnyelműen igent mond, hamarosan a pénztárcája látja kárát.

Rák

06.22-07.22

A múltkor széles jókedvében meggondolatlan ígéretet tett, most pedig számon kérik ezeket Önön. Nincs mit tenni, ha nem akarja elveszíteni szavahihetőségét és meg akarja tartani a jó hírét, teljesítse, amit ígért. Lehet, hogy nem megy könnyen, esetleg lesz egy-két kellemetlen perce is emiatt, de máskor legalább majd nem lesz ilyen könnyelmű. Ettől eltekintve nem mondható ez a nap rossznak, még minden jóra fordulhat.

Oroszlán

07.23-08.23

A kedves, az Önnek oly drága személy most ugyanarra gondol, mint Ön. Talán ő is a plafont nézi, és tusakodik magában. Most igazán nem számít, hogy ki kit győz le, hogy ki adja ki magát, hogy kinek a keze mozdul először a telefon felé. Legyen Ön az első, ne akarjon kétes diadalt aratni. Higgye el, minden rossz tapasztalata ellenére, nem él vissza ezzel. Igazi, őszinte pillanatokat élhet át, ha most megteszi.

Szűz

08.24-09.23

Közérzete kiemelkedően jó, nem is foglalkozik a naptárban szereplő dátummal. A mai napon rózsaszínű szemüvegen keresztül látja a világot. Úgy érzi, hogy egy kicsivel többet is megengedhet magának. Úrrá lesz a zsugoriságán és bevásárol. Családja nem fogadja kitörő örömmel a költekezését, de ezzel most ne is törődjön. Olyan ritkán esik a pazarlás bűnébe, hogy senki nem tehet érte szemrehányást.

Mérleg

09.24-10.23

Ezek azok a napok, amikor szinte minden megoldódik saját magától. Annyira a megszokott kerékvágásban halad minden, hogy el sem lehet téveszteni a lépést. A mai napon nincsenek új, remek, világot megváltó ötletek, csalafinta megoldások, ügyes és váratlan fordulatok. Ma csak a szokványos, mondhatni unalmas kivitelezés a fontos. Szinte észre sem veszi, úgy múlik el ez a nap, talán még emlékeiben sem marad meg.

[poll id="4"]

Skorpió

10.24-11.22

Fordul a kerék. Akik eddig biztonságban hitték magukat, most riadtan észlelhetik, hogy körülöttük is csapkodnak a villámok, azok pedig, akik álláscserére, pályamódosításra kényszerültek, megszerezhetik az első babérjaikat. Szívügyekben viszont rájár a rúd Önre. Vagy nem akad a horgukra senki, vagy nem jönnek ki a partnerükkel. Igaz, nem is vesztegetik az idejüket hódításokra. Ma minden téren többet kell bizonyítania, mint amennyihez kedve van.

Nyilas

11.23-12.21

Ma ismét sikerül valakivel gyorsan közös nevezőre jutnia, akinek a véleménye eddig is sokat jelentett Önnek. De ne erőszakoskodjon! A rögtönzés mindig káros. Próbáljon tervezni és haladjon azon az úton, amit elképzelt. Higgye el, hogy akkor az Önt már régóta foglalkoztató, izgató dolgok sikerülhetnek, megvalósíthatja a hőn áhított terveit és elképzeléseit. Este szerelmi téren meglepetés éri.

Bak

12.22-01.20

Büszke lehet magára! Gyenge vállai iszonyú terhelést bírnak el. Gratulálhat saját magának, ha már más nem teszi meg. Lassan természetesnek veszik hihetetlen munkabírását és azt, hogy amit megígér, az úgy is van. A mai világban pedig ez megbecsülendő kincs. Másért viszont ne tegye tűzbe a kezét, mert megégeti. Kerüljön minden konfrontációt a partnerével, és törekedjen inkább a harmóniára.

Vízöntő

01.21-02.19

Ez a nap kitűnő a karriernek és a pénzügyeknek, bár a dolgok nem egészen úgy alakulnak, ahogyan Ön megtervezte. Valakinek (alighanem a nyári ismerősének) határozott szándéka, hogy fellendítse az Ön anyagi helyzetét. Tehát ezúttal nem Ön a kezdeményező, nem láthatja előre a dolgok kimenetelét. Ha mégis hagyja magát sodorni és nem ragaszkodik a kezdeményezés átvételéhez, örülni fog az eredménynek.

Halak

02.20-03.20

Most alkalom kínálkozik arra, hogy átugorja azokat az utolsó kis akadályokat is, amelyek ez ügyben még az útjában állnak. Vigasztalja magát azzal, a gondolattal, hogy az elkövetkező napok nagyon nyugodtan és boldogan fognak eltelni. Ez kibékíti azzal a kis méltánytalansággal is, amit ma valószínűleg el kell szenvednie. A szerelemben, a házasságban enyhe feszültségek jelentkeznek, ez megzavarhatja az egymásról alkotott képet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!